Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:-[ Biedna Karoo .... kto dał tej Pani pracę.. ja też za każdym razem mówię że czuję tak jakby ruchy, ale nie jestem pewna itd, ale na taką reakcję ze strony połoznej nie trafiłam. Lekarz co prawda jakiś dziwny.. ale ona delikatnie powiedziała że to raczej nie to,że to kiszeczki i takie tam.. no i wpisała że niby nie.. Bo może tak ma być.. nie chcą nagle z twardo utartych regół robić sensacji... Wiesz nagle w książkach o ciąży zaczną pisać... ruchy czujemy od 13 tygodnia i pewnie większość ciężarówek wpadłaby w depresje....ale my wiemy co jest co..ale faktycznie bezczelna "chamica"karoo-kp pisze:A ja sie wczoraj prawie poryczalam. Poszlam do mojego ginekologa i zapomnialam mu powiedizec, ze czuje juz ruchy dzidziusia. No wiec powiedzialam to poloznej, a ta mnie zjechala, jakbym jej nie wiem co zrobila. Ze co ja za glupoty opowiadam!! W 16 tygodniu to nie ma jeszcze co sie ruszac!!! Nawet teraz to na pewno nie jest to!!! Co to za pierdoly!!! Ona nie bedzie nic takiego zapisywac, bo pierworodki czuja ruchy nie wczesniej niz w 21 tygodniu!!! Ze to tylko jelita!!! Ze ja juz tak bardzo chce czuc ruchy, ze az sobie wmawiam!!! A jak jej spytalam, czy to jelita mnie kopia w pecherz moczowy jak chce mi sie siusiu i czy to jelita mi sie tylko w niektorych miejscach wybrzuszaja i pukaja od srodka tak, ze zaczynam to czuc pod reka, to stwierdzila, zebym juz sobie zaoszczedzila wstydu i wyszla, bo ja nie studiowalam medycyny![]()
Nie dosc, ze mialam wczoraj spieprzony dzien od samego rana, to jeszcze ta cholerna polozna mnie dobila...