reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ruchy dzidzisiów

K@si@ gratuluję :)

silunia nie martw się, ja czułam bąbelki i znów nie czuję, ale mąż mi wczoraj zrobił taki masaż, że chyba dziecko rozleniwił, bo tak się błogo zrobiło... :D

reklama
wiesz Leyna chyba juz przeszlam nad tym do ladu i skladu , staram sie tyle nie martwic i myslec pozytywnie , chociaz jest to trudne czasami
czekam teraz cierpliwie na pierwsze motylki , w poniedzialek idziemy na usg i to pewnie tez mnie troszke uspokoi , mam nadzieje ;)

K@si@ ja tez ci gratyluje
silunia jestesmy w takim samym polozeniu...ja tez nic nie czyje i zaczyna mnie to zastanawiac czy moze wszystko jest oki? mam nadzieje ze tak

asmodis musi nie ma innego wyjscia !!! wczoraj moj G. probowal cos zagadac do malenstwa w brzusiu , chyba namawial do kopania choc trudno mi powiedziec nie znam jego jezyka , ale nasz maluch to chyba uparciuch bo sie nie dal !!!! ;D ;D ;D

Widzę, że nie możecie się doczekać :D Ja już czuję motylki, ale w pierwszej ciąży ruchy poczulam bardzo późno, chyba w 20 tygodniu.

no coz u nas nadal cicho , zadnych stukow pukow , ale dzisiaj idziemy na usg wiec zobaczymy dlaczego to nasze malenstwo takie wstydliwe :)

reklama
A ja wczoraj wieczorkiem jak już się położyłam spać to poczułam, że moje dziecię właśnie wtedy się obudziło i zapukało tak delikatnie 3 razy w brzuszek :D i to na pewno nie były bąbelki z wód płodowych, tylko sam dzieciak :laugh:
Swoją drogą to jakiś nocny marek będzie - zawsze budzi się wtedy kiedy ja idę spać. Widać kołysanie brzusiem go usypia a bezruch budzi.

Do góry