reklama
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
a mnie lekarz popsuł całą przyjemność z takiego wypinania się córci, bo powiedział, że to macica tak mi twardnieje na środku brzucha a mała ją może ruchami dodatkowo do tego stymulować i na dodatek powiedział, żeby się nie głaskać po brzuchu, bo to też może stymulować macicę bo "do dziecka/brzucha się mówi a nie głaszcze" i teraz jak młoda szaleje to zaczynam odczuwać niepokój a jak się kręci i wypina na środku brzucha to już sama nie wiem, czy to ona czy ta macica.. i na dodatek mi przykro, bo chciałabym ją pogłaskać a tu nie mogę i mi się wydaje że jej też jest z tego powodu przykro... :-
-
-(
futrzakowa
yea! to ja!
papcia - ale bombiaście ruszający się brzuchol na tym filmiku
katjuszka - twój ginek niezły rygor wprowadził:-( jak to się nie głaskać? :-(

katjusza77
no nie głaskać się bo głaskaniem mogę stymulować macicę i ona może twardnieć.. :-(
katjusza77
Dokładnie tak - głaskanie macicy morza prowokować skurcze gdy macica wykazuje tzw. gotowość skurczową. Niestety przerabiałam to w pierwszej ciąży. Katiusza - słuchaj ginka
no własnie słucham ale jakoś mi tak przykro bo ja przecież Natkę głaskałam a nie tą głupią macicę!!

nie lubię jej! wredna macica!!

No to ładnie.. to znaczy, że jak się tak wypina np. prawa strona to nie dzidzia tylko macica? to mi jest przykro 
z tym głaskaniem to i ja słyszałam, więc ja staram się nie głaskać, a jak ją czuje to poprostu kładę rękę i wierzę, że ona to czuje i wie, że to moja
z tym głaskaniem to i ja słyszałam, więc ja staram się nie głaskać, a jak ją czuje to poprostu kładę rękę i wierzę, że ona to czuje i wie, że to moja
katjusza77
No to ładnie.. to znaczy, że jak się tak wypina np. prawa strona to nie dzidzia tylko macica? to mi jest przykro![]()
nie no myślę, że aż tak źle nie jest, to znaczy nie zawsze!!

ale ja się denerwuję, bo już wiem, że mi macica twardnieje, bo tak się właśnie wybrzuszyło u lekarza i on powiedział, że to w zasadzie skurcz jest a nie mała

a te skurcze to są właśnie te hiksa-briksa

a narazie przywalił magnez 4x2

reklama
futrzakowa
yea! to ja!
haha:-) to się uśmiałam katjuszka
jak już zakupiłaś jakieś sztućce dla dzieciaczka to ich używaj 

Podziel się: