• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ruchy dzidziusia

reklama
hehe... to mój eMek uwielbia jak go się głaszcze... gdziekolwiek...po ręce, stopie, brzuchu, plecach...byle głaskać! czasem się łapię na tym że jak siedzi w pobliżu mnie to odruchowo go głaszczę ... a ja z kolei owszem lubie głaskanie...ale po 20sek głaskania w jednym miejscu już jest dla mnie niemiłe...

hehe... to mój eMek uwielbia jak go się głaszcze... gdziekolwiek...po ręce, stopie, brzuchu, plecach...byle głaskać! czasem się łapię na tym że jak siedzi w pobliżu mnie to odruchowo go głaszczę ... a ja z kolei owszem lubie głaskanie...ale po 20sek głaskania w jednym miejscu już jest dla mnie niemiłe...

u mnie dokładnie tak samo! M mogłabym głaskać godzinami i ciągle mu mało a jak on mnie głaszcze w jednym miejscu to mi się po chwili wydaje, że mi tam dziurę wygłaszcze :szok::-D

Mam nadzieję, czytając wasze opowieści o głaskaniu, że nie będę jedyną na tym forum która stwierdzi że jej TŻ potrafi całkiem nieźle głaskać po całym ciele i nie robi dziury tym głaskaniem :D

Mam nadzieję, czytając wasze opowieści o głaskaniu, że nie będę jedyną na tym forum która stwierdzi że jej TŻ potrafi całkiem nieźle głaskać po całym ciele i nie robi dziury tym głaskaniem :D

hehe...ja myślę że to nie zależy od osoby głaskającej ale od głaskanej... ja po prostu mam zupełnie inną wrażliwość na ból, głaskanie, itp ... :-)

reklama
Hahahahaha wiem o co chodzi, bo mam tak samo ;)
My (babki) to się staramy, żeby było delikatnie, łaskocząco, wszędzie..
A facet jak już mu podstawimy rękę to by nam paluchem wyszorował dziurę hahahahahaha

Jednak powiem Wam, że to akurat można zreformować - u mnie się udało :D Mój eM wie, że jak już ma mnie miziać, to ma się zaangażować i tylko czasem się zapomina ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry