Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Leo zdecydowanie po siostrze "nocny marek".W dzien tez go czesto i "widocznie" czuc,ale w nocy to dopiero harce wyprawia Teraz zaczal sie pupka wypinac po bokach,a czasem tak fajnie przejedzie raczka lub stopka po calosci brzucha,ze normalnie wzruszam sie za kazdym razem :-)
moje maleństwo chyba będzie bokserem po tatusiu bo tak mnie bombarduje że tatuś siedzi cały czas z ręką położoną na brzuszku i się cieszy jak dziecko, że tak mały daje popalić
ja dzisiaj ok. 18 tak sie bawilam z moja dzidzia, ze on mi kopniaka delikatnego a ja glaskalam w tym miejscu lub pukalam palcem a on odpowiadal bardzo mi sie to podoba. te jego kopniaczki sa takie delikatne i fajne nigdy bym nie pomyslala ze bede sie wpatrywac tak w ten moj brzuch i rozmawiac z nim ale nie potrafie jeszcze odgadnac ktora to czesc ciala mi sie pokazuje
a, wyczytalam gdzies kiedys ze nadmierne dotykanie brzucha moze zaszkodzic, ale to chyba nieprawda? wiecie cos wiecej na ten temat? bo ja to bym mogla caly czas dotykac brzuch a jak juz zaczyna kopac to tymbardziej.
Mój narzeczony dostał wczoraj z półobrotu dwa kopniaki w ucho akurat gdy się nachylił nad brzuchem ale miał zdziwienie na twarzy nie mógł uwierzyć że taki dwudziesto-centymetrowy Babol może tak mocno kopać
Mój Mały upodobał sobie mój pęcherz i zrobił sobie na nim łóżko wodne i ciągle siusiam