reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy dziecka

Wczoraj wieczorem mojemu mężowi udało się poczuć kopniaki :-) były naprawdę silne - jak nigdy wcześniej. Mina tatusia bezcenna :tak: Mały zaczyna się ruszać rano, później po obiadku a najbardziej aktywny robi się oczywiście wieczorem, jak już położę się do łóżka :-p

reklama
Ja już zauważyłam,że moja dzidzia rusza się o stałych porach:) z dnia na dzień kopniaki są silniejsze...
Brzuch już mi cały faluje przy ruchach dziecka a mój S za każdym razem jak przykłada rękę czuje kopniaki i o dziwo jak on trzyma rączkę na moim brzuchu kopniaki są zdecydowanie mocniejsze;)

u mnie mała najbardziej daję o sobie wieczorem , ale jak przykładamy rękę ja albo mąż to spokój ...:-)

Moje małe też ma stałe pory .
Od rana do wieczora i od wieczora do rana :-D:-D:-D:-D:-D
kopie jakby gole strzelało ,albo sprintem biegało. :-D:-D:-D:-D:-D

Ja moja malutka czuje juz od podbrzusza po mostek:-)
Na ogol jest spokojna tylko jakies niesmiale wygibasy...za to wczoraj w najgorszym dniu w moim zyciu kiedy bylam strasznie zdenerwowana mala podskakiwala jak szalona.Kazdy mowi ze trzeby zachowac spokoj aby to nie szkodzilo dziecku ale to jest niemozliwe.Urodze chyba mala nerwuske jak tak dalej pojdzie...

moja mała też ostatnio coraz mocniej szaleje i bardzo lubi robić to rano uniemożliwiając mi dalsze spanie :-))) szczęśliwy tatuś któremu tez niedawno udało się poczuć kopniaki swojej córeczki teraz co rano myląc że śpie kładzie raczke na brzuszku i czeka a czasem nawet zapuka czekając na odpowiedz co mnie bardzo rozczula :-))))

reklama
Do góry