reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ruchy i kopniaczki dzidziuniów

albo sok grejpfrutowy - wczoraj wypraktykowałam :D
Wieczorkiem, leżac już w łóziu z meżem, oglądajac filmik (trzymajacy w napieciu) zrobiliśmy sobie przerwę na gorące kakao- po którym Klaudysia nie dała mamusi filmu ogladac - TAK KOPAŁA! :laugh: :laugh:

reklama
Moja mała tak kopie, gdy tylko piję coś ciepłego -więc teraz jak sie kuruje herbatką z maliną- to ma okazje non stop poszaleć:)))

dziekuje wam bardzo za rady wczoraj wieczorem mi przeszlo ale mam dzisiaj wiekszy problem maluszek sie nie kreci przekrecil sie o 6 rano i do tej pory cisza troche sie martwie bo nie wiem czy to jest dobrze poczekam jeszcze troche i bede dzwonic do lekarza maz twierdzi ze panikuje bo moze maluszek spi i nie ma ochoty sie ruszac ale wczoraj wariowal a dzisiaj nic spokoj boje sie ze cos sie stalo

Agusia - nie martw się, bo to zupełnie normalne, że raz Małe szaleje, a za chwilę spokojne. Moja Mała miewa takie okresy, że przez 4-5 godzin jest grzeczniutka i cichutka. Poza tym to też zależy od dnia - czasem wariuje cały boży dzień, a czasem taka jakaś spokojniutka... Daj Maleństwu jeszcze trochę czasu. Lekarz powiedział, że uzasadnione zaniepokojenie jest wtedy, gdy Maluch nie rusza się 24 godziny!! A i wtedy to najczęściej nie oznacza kłopotów. Tak więc spokojnie :)

Zgadzam sie w zupelnosci z AniaS moj Witek tez czasem prawie caly dzien siedzi cicho a wieczorem daje wtedy niezly popis a wczoraj z kolei kopal caly dzien prawie ale nie az tak bardzo mocno.Wszystko jest napewno O.K. ;)

Agusiu na pewno nie masz się czym przejmować- moje maleństwo czasami kopie non stop, a czasami na dzień dobry i dobranoc- czasami w nocy potrafi mnie obudzić, a czasami przesypiam cała noc i nic nie odczuwam. Spokojnie więc nasze skarby też chcą pospac i troszkę poleniuchować, pewnie wiedza co je czeka na tym świecie- duuuużo nauki:))) i teraz odpoczywają. Głowa do góry na pewno wszystko w porzadku jest!

Agusia spróbuj zjesć coś słodkiego popić mleczkiem i spokojnie się połóż

dziekuje wam dziewczynki po napisaniu pierwszego postu polozylam sie i maluszek pokopal mnie kilka razy teraz znowu jest spokuj chyba pojde do sklepu i faktycznie kupie cos slodkiego bo ostatnio nie jem nic z czekolady nie mam ochoty i moze mam za malo cukru w organizmie dziekuje wam jeszcze raz nie wiem co bym bez was zrobila i tym bardziej ze jestem sama w domu i rozne rzeczy mi przychodza do glowy maz pojechal w delegacje i pozno wroci i nie mam z kim pogadac do uslyszenia i gorace buziaczki

ja właśnie zjadłam kogiel- mogiel- heh i mala nie daj mi spokoju- chyba po tatusiu nie lubi tego:)) a moze było jej za mało:D

reklama
ell, podobno w ciazy nie można jeśc kogla-mogla tzn. nie można jeść surowych jajek, tak samo jak tatara. Może lepiej nie jedz więcej :)

Do góry