reklama

Ruchy maluszka

reklama
Zgaga okropna sprawa , ale wiecie co , u mnie to występuje jak zjem jakiś serek np. waniliowy danio .. nie wiem czemu a tak to nie mam .. strasznie lubie te wszystkie serki i deserki ale jak ma mnie po nich palić to chyba przestane to jeść ..

A co do kopniaczków maluszka , to mój synuś ostatnio jakiś grzeczny się zrobił , czuje jak tam sobie macha kopytkami ale jakoś tak delikatnie a wcześniej potrafił dać tęgiego kopniaka .. nie wiem czy się martwić , czy to ok.. może dlatego że siedze sobie spokojnie na zwolnieniu i nie mam żadnych nerwów pracowych, to on też spokojniejszy ..

Magnolia- super, że maluszek dał o sobie znać. Nie ma chyba w ciąży niczego piękniejszego od tych łaskotań i kopniaczków:tak:.

czesc wszystkim mamusiom :) ja pierwsze motylki poszulam w 14 tygodniu! az nie wierzylam i od razu z rana pobieglam do google, czy to rzeczywiscie moga byc juz ruchy? :) teraz w 23 tygodniu to az mi brzuch podskakuje kiedy Zuzia sie wierci :) Suuper uczucie :) Mąż poczul 2 tygodnie temu :) Pozdrawiam!! :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry