Mój Igor też jest strasznie towarzyski... Ale zachować to on się nie umie - zawsze przy obcych wypina tyłek z jednej strony i wystawia głowę z drugiej a ja stękam taka rozepchana na boki... Macie jakieś rady, żeby już się obrócił głową w dół?
reklama
Mój Igor też jest strasznie towarzyski... Ale zachować to on się nie umie - zawsze przy obcych wypina tyłek z jednej strony i wystawia głowę z drugiej a ja stękam taka rozepchana na boki... Macie jakieś rady, żeby już się obrócił głową w dół?
Położenie dziecka w macicy | Porady Położnej
asia ja miałam tak samo,raz w kuchni na taborecie,raz w wannie,miejsce jakoś się nie liczyło hi hi,byle zmrużyć oczka na chwilę:-d
:-d:-d:-d
(: Anka :)
Fanka BB :)
Zwariuje! Cala noc nie moglam spac tym razem przez to, ze ledwo czuje ruchy. Jakis jeden ruch na pol dnia i tyle. Nie pomagaja zadne sposoby by bylo ich wiecej. Ale w weekend ktg bylo poprawne, usg tez - a w czwartek mam wizyte - wiec nie chce przesadzac... Ta moja corka to wredna po mamusi...
A jeszcze ciagle mnie wszystko swedzi, ale w szpitalu zbagatelizowali i mowili ze ok wszystko, wiec nie bede sie klocic. Tylko chyba psychicznie nie wytrzymam jak sie mala nie zacznie ruszac wiecej.
A jeszcze ciagle mnie wszystko swedzi, ale w szpitalu zbagatelizowali i mowili ze ok wszystko, wiec nie bede sie klocic. Tylko chyba psychicznie nie wytrzymam jak sie mala nie zacznie ruszac wiecej.
reklama