• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ruchy naszych dzieciaczków

reklama
Mój uwielbia kopać prawą stronę brzucha tuż obok pępka, ale jak się rozkręci to czuję go niemal wszędzie (w podbrzuszu też), jakby piękne fikołki robił :-D

sagaa to kwestia indywidualna... Każda jak widać czuje ruchy w różnym czasie. Ja takie prawdziwe kopniaki to czuję dopiero od 2 dni i tylko wieczorami. Ale tatuś jak kładzie rękę na brzuchu to młoda się uspokaja:) Mam nadzieję,że po porodzie też będzie tak działał na nią:-)

Nie martw się, na pewno się doczekasz...:)

reklama
sagaa-czy to twoje pierwsze dzieciątko? być może właśnie z tego powodu jeszcze nie czujesz albo masz łożysko na przedniej ścianie macicy to też zmniejsza odczucie, jestem pewna że lada dzień poczujesz:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry