reklama

Ruchy naszych dzieciaczków

reklama
Ja wlasnie przedwczoraj dostalam pierwszego pozadnego kopniaczka..wczesniej nic,az tu nagle ..i nie szlo tego pomylic z niczym innym.:-)
od tamtej pory dzidzia rusza sie regularnie w poludnie i wieczorkiem .. a 'zaczelo' od lewej ..w poniedzialek sie okaze czy to chlopiec ..

Moje młodziutkie ostatnio coraz silniej daje znać o sobie. Wcześniej było aktywne tylko rano lub nocą. Teraz nawet zdarza mu się kopać również w dzień - wspaniałe uczucie :-)
malinowa - gratuluję! Musisz być przeszczęśliwa :-)
Moje kopie zazwyczaj po prawej ;>

a u mnie teraz to po całym brzuszku synek buszuje :tak:,ale zazwyczaj po prawej stronie i na początku również po prawej i okazało się ,że jest synek:-)

Och dziewczyny ale Wam zazdroszczę ja juz 22 tydzien i dalej nic strasznie zmartwiona jestem;-( Jutro na szczeście wiyta i usg to sie czegos dowiem....Grtuluje i ciesze sie z Waszymi kopniaczkami;-)

reklama
witajcie, mojego szkraba czułam dopiero ok19 tyg. ale teraz to juz daje o sobie znać najbardziej wieczorem jak juz sie położe w dzien też ale słabiej. Najbardziej sie ciesze jak mój mążulek przyłozy ręke i mały kopie. jestesmy obydwoje wtedy zachwyceni. niesamiwite uczucie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry