reklama

Ruchy naszych dzieciaczków

ehh
oczytałam się do południa i pozazdrościłam tym , które otrzymały już po pierwszym kopniaku
ale nie musiałam długo czekać
pod wpływem emocji w M jak miłość doczekałam się kopniaka prosto pod ręką, którą trzymałam na brzuchu :) dziecko, chyba oglądało ze mną , aż strzeliło kopa w brzuch :-):-D:-)
suuuper :)):tak:

reklama
Ja jeszcze nic...:( myślałam ze czuje ale od paru dni cisza to chyba nie to.jeszcze mnie zdąży dzidziol pokopac ale ja chce już .i tak pięknie o tym piszecie ....poprostu jestem niecierpliwa....i oczywiście gratuluje wszystkich kopniaczkow ,mmocnych i słabych motylkowych i babelkowych ,i tych przelewajacych sie.

Nie szuszu moje lozysko sie pieknie dzwiglo i jest na swoim miejscu, juz mam dosc czeania stres mnie zżera przed wizytą ....;-(

Sagga, dzisiaj wizyta? Może być też tak, że czujesz ruchy ale nie wiesz że to właśnie to. Mój Tomuś ostatnio też bardzo nieśmiało się rusza, w ciągu dnia to prawie wcale go nie czuję. Nie martw się, na pewno wszystko jest ok.

Hej Dziewczyny. Mam pytanie, czy kopniaczki Waszych maluszków czujecie też w dolnej części brzuszka bardziej tak jak by w podbrzuszu. Ja czuję w różnych częściach brzucha, ale w dole też i zastanawiam się czy to nie za nisko?

Hej Dziewczyny. Mam pytanie, czy kopniaczki Waszych maluszków czujecie też w dolnej części brzuszka bardziej tak jak by w podbrzuszu. Ja czuję w różnych częściach brzucha, ale w dole też i zastanawiam się czy to nie za nisko?
Ja jak sie kładą to czuje macica od pepka w dół ...czyli gdzieś tam jest dziecko ,no tak wnioskuje...im większe będzie tym kopniaczki bedą wyżej .jak mi sie wydaje ze sie mój mały rusza....ale nie jestem pewna to własnie w podbrzuszu.

reklama

Macica jest bardzo nisko, tuż nad spojeniem łonowym, ja też tam czuję maluszka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry