reklama

Ruchy naszych dzieciaczków

reklama
Dziękuję dziewczyny za wsparcie jeszcze raz:-)
Oczywiście miałyście racje mój kochany synuś wczoraj się ujawnił dwoma mocnymi kopniakami, że aż brzuszek podskoczył później już mniejszymi szalał godzinę ale nieregularnie, najpierw po lewej stronie pępka a później w podbrzuszu na środku ehh jakie to dziwne i piękne uczucie zawsze się zastanawiałam jak to jest:-)I wczoraj tak na prawdę dotało do mnie że w moim brzuszku ktoś mieszka :-D

sagaa- superasnie :)

a ja wczoraj pierwszy raz mogłam dojrzeć jak mi brzuszek skacze gdy Mikołaj figluje :) Zwykle cuzłam tylko od środk alub pod reka a jak podniosłam bluzke to chyba mu sie za jasno robiło i przestwała...a wczoraj go przyłapałam heheh :)

Witajcie kochane :) az miło sie czyta takie wpisy :)
Ja ostatnio zasnąć nie moge. Bo nasza dzidzia strasznie pod wieczór zaczyna szaleć ... :) przez caly dzien nic sie nie rusza i wieczorami zaczyna.
Moj kochany miał wczoraj pierwszy raz okazje poczuć jak kopie :)hehehe

Saga - cieszę się,że poczułaś w końcu swojego syneczka :-)
Moje dziecko będzie wredne po Mamusi :-D:-D za kazdym razem gdy wołam Męża żeby położył rękę na brzuchu,bo dzidzia wariuje to czeka i czeka 5 minut i nic... a za chwilę łobuziak znowu kopie Mamulkę... ach :-) czucie dziecka to piękna sprawa :-)

reklama
Saga, no widzisz nie potrzebnie się martwiłaś ;-) Gratuluję:-)
Taycia, moje maleństwo też daje mamie nie złe kopy, a jak mój mąż położy tylko rękę to przestaje. Raptem 3 razy udało się M poczuć jak kopie. A jak się wtedy cieszy i mówi mi, że tu czy tu kopło, a ja wtedy do męża wiem przecież czuję :-D
Devi, u mnie jest tak samobrzusio się rusza i zmienia kształty. Pierwszy raz jak to zobaczyłam, to się przestraszyłam. Na szczęście mama mi powiedziała, że to dzidzia i jest ok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry