Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Doris, ja też tak mam. Ale od dwóch dni mało nawet kręcenia :-( zaczęłam oczywiscie świrować ,ale przed chwilą podokazywał trochę. Z tym, że mniej niż zawsze- czekam aż się rozbudzi. Kurcze, może mu lody trzeba zafundować??:-)
. Teraz na szczęscie nie budzi mnie o 5 tylko o 6 ufff :-) Wy też zauważyłyście różnice?W ogóle czy too możliwe, żeby mała mi zrobiła siniaka na brzuchu? Bo w miejscu gdzie najwięcej mnie kopie i najbardziej boli koło pępka zrobił mi się siniakAle uderzyc się na pewno nie uderzyłam bo bym wiedziała więc tak pomyślałam,czy to możliwe żeby mała tak dokazywała, że siniakii robi bo mało prawdopodobne mi się to wydaje, ale może jednak ....
![]()
. W kazdym razie nie ma chwili bez czucia jakis ruchów, albo kopia, albo sie przeciągaja, albo gniotą, ale najbardziej lubie odktyc sobie brzuszek i patrzec jak np. przesuwa sie rączka, albo stopka pod skórą, jak dotkne w tym miejscu to zaraz przesuwa gdzie indziej:-)ale najbardziej lubie odktyc sobie brzuszek i patrzec jak np. przesuwa sie rączka, albo stopka pod skórą, jak dotkne w tym miejscu to zaraz przesuwa gdzie indziej:-)