reklama
Aestima
Fanka BB :)
Wczoraj widziałam na usg łożysko na przedniej ścianie- kurcze wygląda jak wielka, gabczasta poducha- nic dziwnego, ze utrudnia czucie ruchów...
Silva- strasznie Ci zazdroszczę, też bym chciała czuć tak często mojego synka. Ale czekam cierpliwie
)
Silva- strasznie Ci zazdroszczę, też bym chciała czuć tak często mojego synka. Ale czekam cierpliwie
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ja również zdecydowanie nie jestem ciekawa.
Ja również jak Silva mam łożysko na tylnej ściance i może dlatego czasem już mi się coś przelewa - bo to takie odczucia przede wszystkim.
Ja również jak Silva mam łożysko na tylnej ściance i może dlatego czasem już mi się coś przelewa - bo to takie odczucia przede wszystkim.traschka
Mama Marysi
ja w ogóle jeszcze niedawno nie wiedziałam, ze łozysko tez trzeba urodzić
Strasznie ciemna jestem, ale M. też się bardzo zdziwił
Strasznie ciemna jestem, ale M. też się bardzo zdziwił
Ostatnio gdzieś przeczytałam, że dobrze jest zjeść coś słodkiego, a potem położyć się na lewym boku i czekać 15, 20 min. Dawka glukozy powinna ożywić dzidzię, a na lewym boku podobno najszybciej można wyczuć jej ruchy. U mnie działa![]()
U mnie też działa :-) A w ogóle to od 3 dni czuję malucha codziennie [wcześniej co 2 dni]. Dziś rano i Tatuś Fasolka poczuł porządnego kopniaka
[albo się małe obracało i zaparło chwilę główką, ciężko stwierdzić]Tyle tylko, że z tego dokazywania, tak mi macica się spięła dzisiaj, że ledwo wróciłam z zakupów. Ale no-spa dała radę, na szczęście.
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
A mi nie dane było zbyt długo poleżeć po obiadku - Młodej/Młodemu się widocznie nudziło
. Ja położyłam dłoń tam gdzie czułam ruchy, to poczułam lekkie uniesienie się brzucha.
W sumie teraz to już codziennie czuję.
. Ja położyłam dłoń tam gdzie czułam ruchy, to poczułam lekkie uniesienie się brzucha. W sumie teraz to już codziennie czuję.