reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

i my mamy małego wiercioszka w brzuszku,już Aga nawet widzi jak dzidzia rozrabia i mówi dzidzi się rusza i przykłada rączkę:-D:-D w nocy jak się przytulę do męża to kopie tatę,ale oczywiście mąż nic nie czuje

reklama
Nasza Helenka to będzie biegaczką albo drugą Justyna Kowalczyk masakra :) Rusza się tak że cały brzuch "chodzi" na lewo i prawo kopie w żebra i uciska na pęcherz :) I bardzo często się rusza i długo u Was też tak jest?

noo jakis tydzien dwa temu to praktycznie cały dzien sie wierciła :) teraz już tak mniej ale bardziej te ruchy sa wyczuwalne i widzialne. Najczęsciej teraz w nocy sie udziela od około 20:) wtedy kiedy mamusia chce isc spac :) i nad ranem jak wstajemy z moim M :) koło 5-6 rano :)

U mnie znowu wczoraj i dzis coś się lenimy :sorry: (bo zawsze było szaleństwo), ale coś tam jednak się dzieje: kopniaczek, przeciąganie...
I tatus też od czasu do czasu garnie się do kopniaczków i nawet je dostaje :-D:tak::-)

Ależ ten YT jest jednak pojechany
U mnie dziala w PL zablokowane. Jak bylam w PL wyslalam cos M, to on nie mogl odtworzyc bo w UK zablokowane, no cykr na kółkach.

Zaraz powinno byc ok podmieniłam na szybko scieżke dzwiekową ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry