reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

Kurcze teraz maluchy są już duże na tyle,że czuć prawie każdy ruch
Ja też Aleksa czuje prawie całymi dniami, wierci się, wypina to i tamto. Ostatnio pod moją ręką tak słodko ruszał kolankiem ( tak wiem,że to kolanko bo na USG pytałam co to jest ta kulka którą czułam pod ręką)
Jak siedzę i laptopa trzymam na brzuchu to co chwilę mi laptop podskakuję i się gnojek wciska

reklama
a moja czasem zejdzie tak nisko ze mnie kłuje nas dole po jakims czasie kłucie przestaje byc odczuwalne i mloda znow lezy jak w kolysce co dla mnie dobre bo sie pcha pod zebra a lezy w miednicy chociaz dzis chciala chyba do gory wejsc tak mi sie brzuch podniosl ze cycki pod broda mialam

No jak widać ja mam jak atomówka- właściwie cały dzien i ta częśc nocy co nie śpie to go czuje. A to sie wypnie, a to obróci a to majstrje cos rączkami, a to kopy lecą..
I rano jak sie obdzie i nawet nie zdąrze pomysleć, ze jestem w ciazy ( tez tak macie co rano? :D) to po chwili synko odrazu daje znac "tak jestem tu!".
Jeden dzien by mi sie nie ruszal i bylabym juz za izbie przyjec :/ Dlatego oby jak najwiecej sie ruszal do konca i nie straszyl ;-)

Angel ja czasami zapominam,że jestem w ciąży haha
Jak się rano budzę to o tym nie pamiętam ale tak samo jak Twój mój od razu daje znać,że jest w brzuchu ledwo oczy otworzę

Nam położna na szkole powiedziała, że wszystko, co jest dla nas "odstępstwem od normy" (bo my znamy swoje maluszki najlepiej) powinnyśmy sprawdzić i już. Czyli nie porównywać, że moje jest ruchliwe - twoje rusza się połowę tyle, ale moje zawsze rusza się dużo, dziś prawie wcale - sprawdzam, co jest grane.
Oczywiście im bliżej końca, tym tych ruchów będzie mniej, bo miejsce w naszych brzuchach też ma swoje granice.

Angel ty pisalas ze mlody wali zdrowo w doł pod brzuchem?

Ja od czwartku mam wrazenie ze glową uderza tylko i wyłącznie w dól macicy i pecherz i cokolwiek tam jest...ciekawe czy szyjka dostaje w takich sytuacjach:confused::-)
wiem ze Oli lezy glową w dół ale żeby tak matkę karac :-D

No mają te maluszki coraz lepsze pomysły. Moje słoneczko też coś więcej w dole gmera jednocześnie wpychając się pod żebra :dry: No i co tu począć? Chyba tylko ząbki ślicznie zacisnąć i wytrzymać jeszcze te dwa miesiące :-D
Co do szyjki, to wiem, że moja dzielnie te wszytskie zabiegi znosi i trzyma szczelnie, więc chyba takie akrobacje nie muszą być dla niej groźne.

MaMi, no jak siedze czy stoje to zedycowanie podbrzusze- ALE takie smiutkenkie podbrzusze, ze mam filmy ze go uciskam siedzac czy cos :/
Jak sie poloze momentalnie "splywa" na srodek brzucha ...Ja juz sama nie wiem jak on tam lezy, naprawde p otych wypychach i kopach, gmeraniach w roznych miejscach brzucha- nie mam pojecia :sorry2:

reklama
moje malenstwo bardzo smiesznie reaguje jak moj m zaczyna mowic do brzuszka kladzie ucho na nim a mala kopie go:)tatus umiera z dumy,nie udalo mi sie nigdy nic nagrac bo jak zaczynam to sie seans konczy;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry