reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

reklama
Ja ostatnio zauwarzylam ze jak zmywam i coś głośniej łupnie to mały aż cały skacze ;-) wcześniej myślałam ze to przypadek ale teraz wiem ze robaczek słyszy doskonale ;-)

moje malenstwo siedzis dzis pod zeberkami i coraz czesciej moja kotka zaczela siadac na brzuszku,ciekawe jak zareaguje na takie malenstwo do tej pory ona byla naszym oczkiem w glowie.

Hej dziewczyny :)
zastanawiam się czy mozna w jakiś sposób ustalić w jaki sposób ułożony jest maluch na podst. ruchów ? Ja maluszka czuję głównie tuż pod żebrami i delikatniej na dole, tuż przy pachwinie z lewej strony. Natomiast jak leżę na lewym boku to czuję z jednej strony pod żebrami - dosyć silne uderzenia oraz znowu z lewej przy pachwnie.... ostatnio maluszek był ułożony główkowo i zastanawiam się czy nie zmienił pozycji ... to już 32w2d :)

moja od 29 tyg jest główkowo i sie nie obrocila w inna pozycje zostala tak ;-) a jest glowka w dol po prawej tronie mam jej plecki i pupe a na srodku jej nozki tak sobie lezy i nie zmienila pozycji za kazdym razem u lekarza sie pytam czy tak lezy czy inaczej ;-) wiec mysle ze u ciebie tez juz nie zmieni pozycji ;-)

moj synek ostatnio zareagował na .... budzik ;) mielismy z mezem ubaw jak slyszac ten sam sygnał co rano przez caly swoje zycie plodowe, nagle zaczal sie wiercic ;) to jest dowod na to ze dzidzius na prawde slyszy :)))

No od 3 dni nastąpiła zupełna zmiana w zachowaniu małego. Trzeci dzien to juz nie kopy, lekkie wypinania ... To juz bolezne prostowanie rak u dołu brzucha i nóg pod zebra. Czuje cala dlugosc kosci nog przesuwajacych sie pod skórą. Wypinania sa tak mocne i bolesne, ze szok. To jest porpostu niesamowite, nagle w ciagu jednego dnia taka zmiana. Musial sporo podrosnac i ciasniej sie zrobilo. Czuje go naprawde mega ;))
A i udaje mi sie u dolu brzucha zlapac czasem tetno tym przyrzadem ;-)

reklama
Ewstra mój kot już dawno został skopany przez dzidzię :happy:
Martka u nas właśnie zawsze największe tańce hulańce były do takiej piosenki na youtube "bobasi blues" niestety już jej nie ma- prze acta :wściekła/y:
a co do położenia mój też główkowo kręgosłupem do nas, lekarz mówił że już się nie obróci, ja widzę kręgosłup zawsze jak leżę w wannie i podnoszę głowę- swoją drogą muszę zdjęcie zrobić bo przesłodko to wygląda, często dostaję po prawej stronie ale nie wiem czy nóżką czy rączką nie rozróżniam :sorry:
Angel a mnie dalej nic nie boli nic a nic, bardzo delikatny ten mój maluch :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry