reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

reklama
oooo u mnie wariacje po nocach były , jak wczoraj miała czkawke to cały brzuch mi latał musiała leżej jakos tak dziwnie:) a dzisiaj od rana ciuchutkoooo ale to cisza przed burza tylko zjem śniadanie i sie zacznie :D
Aaaa dzisiaj wizyta pooglądam sobie niuńke , już sie nie moge doczekac....może znowu skopie doktorke hehe :cool:

Moj L wczoraj sie przestraszyl jak mu pokazalam jak maly sie wypial z jednej strony mialam jedna wielka gule a z drugiej jak bym wogole brzucha nie miala i takie wlasnie akrobacje nasz Jakubek wyczynia:-D

nooo mojemu M. też pokazywałam jak sie mała wypina :) zafascynowany ale i przerażony i pyta co chwile "to boli ? "
No u mnie tez zauważyłam że mniej kopie bardziej sie przeciaga a to chyba bardziej boli niż te kopniaki, Nieraz sie czuje jakbym kołek miała w brzuchu bolii nieziemsko. Musze podpytac dzisiaj lekarke o kilka rzeczy :D

Udało mi się chwilę złapać moją małą jak się wygina i nagrałam filmik 2minutowy ale tylko przez chwile mała się poruszła :) od 0:58 sekund do 1:20 można sobie oglądnąc jak się wygina :))[video=youtube;GmNnK4x8vhw]http://www.youtube.com/watch?v=GmNnK4x8vhw&feature=youtu.be[/video]

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry