reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

reklama
Tunia kochana dziękuje,że myślałaś o Nas
Ja nie pisałam bo byłam trochę zaganiania a później już zmęczona i nie miałam siły na laptopie siedzieć
Nusia u mnie słodyczę nie pomagają, ale oddychanie przeponowe chyba tak, przynajmniej wczoraj zaskutkowało

Tosia ma dni kiedy jest bardziej spokojna i kiedy ma impreze , ostatnio szlam spac m ogladal jeszcze tv i bylam brzuszkiem do niego przytulona a on czul takie kopy na plecach - teraz juz wie czemu czasem nie spie w dodatku w gardle mam zoladek

jejku dziewczyny ja nie wiem co to moje dziecko robi ale mam wrazenie ze zaraz wyskoczy , jechalam dzis do miasta a zakupy i nie wiem co on mi zrobil ale mialam takie dziwne uczucie jakby w pochwie , bardziej zabolalo niz co innego ... jakby zaraz mial sie urodzic az sie spocilam i tak kilka razy :confused: ie mialam tak wczesniej .... az mialknelam z bolu

jejku dziewczyny ja nie wiem co to moje dziecko robi ale mam wrazenie ze zaraz wyskoczy , jechalam dzis do miasta a zakupy i nie wiem co on mi zrobil ale mialam takie dziwne uczucie jakby w pochwie , bardziej zabolalo niz co innego ... jakby zaraz mial sie urodzic az sie spocilam i tak kilka razy :confused: ie mialam tak wczesniej .... az mialknelam z bolu

Tez mam rozne takie wrazenia na dole czasem.. Czasem taki bol przechodzi jakby przez szyjke i pochwe jakby centralnie tam glowa dociskał - i pewnie tak też jest :confused: Ale uczucie niesamowite, zgina w pół i kroku zrobic nie mozna..

ewster, angel nie wiem moze i glowka , ale tak jak mowisz angel, kroku zrobic ie mozna a gorzej jak sie prowadzi auto... moze dlatego ze duzy jest o mnie tak gmera bolesnie... zobaczymy jutro
a swoja droga angel moim zdaniem powinnas dostac na scan zeby sprawdzic nawet jezeli urodzisz za tydzien- dwa to jak maly duzy to moze sie porozrywac bo to pierwsze dziecko... nie wiem:sorry: moze zadzwon do niej i zapytaj, powiedz ze sie martwisz itd. sprawdzic nie zaszkodzi

Ja też mam czasem takie uczucie, jakby mi dziecko miało wypaść zaraz. To paskudnie boli. Podejrzewam, że to główka, bo u mnie jest już bardzo nisko.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry