malinka009
Fanka BB :)
Dziewczyny z calego wątku dotyczacego torby do szpitala strasznie rozbawila mnie ta " prostownica dla Confi " he he he :-):-):-) ale calkowicie Cie Confi rozumiem, ja bez prostownicy tez zyc nie mogę ;-)Pozdrawiam :-):-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
my tak sie trochę z tego nabijamy ale swoją drogą nie ma zakazu no nie? I choć jak pisałam nie wiem czy będę miała czas ani chęci by ją używać to i tak zabioreDziewczyny z calego wątku dotyczacego torby do szpitala strasznie rozbawila mnie ta " prostownica dla Confi " he he he :-):-):-) ale calkowicie Cie Confi rozumiem, ja bez prostownicy tez zyc nie mogę ;-)Pozdrawiam :-):-):-)

spokojnie mialam czas na makijaz i nawet posprzatanie swojego kaciku,w ktorym lezalam
babki sie smialy,ze za duzo energi trace i bede ubolewala jak mala sie w nocy obudzi,ze nie spalam w dzien...moze i faktycznie bylam wtedy cholernie spiaca,ale przynajmniej dobrze wygladalam i moglam sama na siebie patrzec w lustrze
bo bez makijazu czuje sie jak maly zombie

, no i bepanthen i paracetamol