Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Spróbuj tak , zupka chińska z vifona czerwona , ser , szynka w kostkę, ogórek zielony i papryką, do tego majonez bajak aaa i przyprawą z zupkiMakaron z zupek chińskich, papryka, groszek, kukurydza, kurczak, ogórek konserwowy i można wymieszać z majonezem ale nie jest to konieczne. Te przyprawy z zupek chińskich dodajesz to tej sałatki i nic więcej niczym nie przyprawiasz.
Ja majonezu nie jem a w DE nie ma zupek z vifona czerwonych ale dziękuję za pomysł. Kiedyś napewno spróbuję. A ser dajesz żółty?Spróbuj tak , zupka chińska z vifona czerwona , ser , szynka w kostkę, ogórek zielony i papryką, do tego majonez bajak aaa i przyprawą z zupki
Tak ser żółty w kostkę krojęJa majonezu nie jem a w DE nie ma zupek z vifona czerwonych ale dziękuję za pomysł. Kiedyś napewno spróbuję. A ser dajesz żółty?
Ok dziękuję. Chyba po proszę koleżankę żeby mi w Pl kupiła te zupki i polska szynkę [emoji1787]Tak ser żółty w kostkę kroję
Ja pierwsze słyszę. Nie jadłam żadnej z tych co wymieniłaś[emoji1787][emoji1787]Surowy kalafior plus pomidor
Kurczak, ryz, pomidor, jajko, por, opcjonalnie ogórek korniszon
Seler konserwowy, ser żółty, szynka, jajka, ogórek korniszon
Pewnie wszystkie znane [emoji1787]