reklama
beaa
Mamy lipcowe'08
Surviv- ja wierze w to, ze marzenia wczesniej czy pozniej sie spelniaja! Skoro bardzo chcecie miec dom to na pewno dom bedzie.
Surv jedziemy na tym samym wózku, więc kochana wszystko będzie dobrze i z moim szczęściem pewnie u Ciebie będzie pierwsza parapetówka:-) jeszcze jedno mój M napomknął coś ostatnio, że jest taki projekt przygotowany że państwo dopłaca do kredytu mieszkaniowego przez osiem lat, warunek jest tylko jeden- kredyt musi być w zł, oprócz tego są też inne obwarowania, min. odpowiedni metraż (domu musi chyba być do 130m)m itp. Może warto przy tym poszperac???

Tosika, mężowi pewnie chodziło o to: Weź kredyt na mieszkanie, odsetki spłaci państwo - Bankier.pl
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
surv...gratulacje.

Teraz tylko domek
a jak domek będzie miał dużo pokoi to musicie być przygotowani na wypełnienie ich 

więc kochana......już nic nie napiszę żeby potem na mnie nie było

Teraz tylko domek

{agnieszka}
styczniówka'06 lipiec'08
Surv ja mam włąśnie kredyt we frankach i kurcze teraz pasa zaciska, ale wierze, że spadnie niedługo.
hmm a ja się pochwale- udało mi się zdać egzaminy na prawko za pierwszym razem
:-)
do tej pory w to nie wierze i śmieje się , że jak dostane dokument już do ręki to pierwsze moje zdanie to będzie- co za wariat dał mi prawko
a więc strzeżcie się przechodnie i inni uczestnicy ruchu
hmm a ja się pochwale- udało mi się zdać egzaminy na prawko za pierwszym razem

do tej pory w to nie wierze i śmieje się , że jak dostane dokument już do ręki to pierwsze moje zdanie to będzie- co za wariat dał mi prawko

a więc strzeżcie się przechodnie i inni uczestnicy ruchu

survivor26
Mamy lipcowe'08
Agnieszka! wielkie gratulacje! I wielki szacun za zdanie za pierwszym razem
nie znam nikogo (oprócz siebie
), komu się to udało

reklama
Podziel się: