Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Z dobrych wieści - idzie ochłodzenie:-):-) Wprawdzie narazie go nie czuje ale bardzo wierze że przyjdzie. Ja już mam dosyć upałów, szczególnie gorących nocy, dziś rano obudziłam sie juz ze spuchniętymi dłońmi - masakra
ja jeszcze nie wiem jak u mnie na jest na dworze, ale za chwile ide po czereśnie to sie przekonam,ale sobie kupiłam fajna bluzeczke na ramiaczkach to pewnie bedzie chłodno he he
Dziewczyny, a ja jeden jedyny raz nie cieszę się z tego ochłodzenia, bo w sobotę chcieliśmy zrobic imprezkę urodzinową dla mojego syneczka na działce a tu ma być chłodno i deszcz:-(
Ja też przyłączam się do życzeń ..wszystkiego dobrego ...
U mnie też lekki ochłodzenie ale za to w końcu zakupiłam wentylator więc już w domu nie mam prawie 30 stopni ciepła - jest o niebo lepiej. Poza tym zdałam dziś pracę do dziekanatu, więc tylko jeszcze obrona i oczekiwanie na Małego Szkraba.
Co prawda ciągle mnie boli podbrzusze ale to podobno takie uroki ostatniego miesiąca ciąży