reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

SAME dobre wieści

reklama
Bylam zobaczyc chrzesniaczke wazy 3200g , mierzy 56cm. Urodzila sie o 5.20, bedzie miala na imie Lana. I jest sliczna ma czarne wloski. Kuzynka mowila ze nie mogla jej urodzic, a potem nie mogla urodzic lozyska. Ale juz ma po wszystkim i teraz moze troche odpoczac.

Ja też podczytuję czerwcówki, bo mam sentyment do tego miesiąca ;-) A tak na serio, to sa tam dwie moje koleżanki z czerwca 2006. Jedna już urodziła - cuuudnego syneczka:tak:

:-)hej dziewczynki
a ja nawet nie zagladam na inne miesiące - pewnie dlatego ze jestem panikara i wole sie nie pogrążać bardziej
kicrym, kamu - my akurat mamy te same terminy wiec jak uslyszalam ze mozna rodzic juz nawet po skonczonym 36 tygodniu to tylko sie jak zwykle przestraszylam bo wole ten swoj 24 lipiec:-)
pocieszam sie tym ze chlopakom sie nie spieszy wiec nie bedzie niespodzianki
zwazywszy, ze 28 czerwca to mam egzaminy koncowe na podyplomowce i wole byc na tym egzaminie niz na porodówce:-D

ja co prawda wiesci z wczoraj ale dwa przedmioty zaliczone na 5 także sie ciesze bo juz mi sie nie chce chodzic na uczelnie i chce jak najszybciej pozaliczac:-D teraz bedzie dostawac odemnie takie wiesci bo zawsze mnie cieszy jak cos zalicze he he

Ładnie :)
Tylko się nie stresuj za bardzo.
Ale myślę że profesorki nie lubią jak ktoś im na egzaminie rodzi,
więc nie będą cię bardzo męczyć na następnych egzamiach.

reklama
Do góry