reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

SAME dobre wieści

O matko tyle lipcowych dzeciaczków już na wolności...może jednak spakuje tą torbe do szpitala.
Gratulacje dziewczyny :)

reklama
Haszi, chyba troszkę odwrotnie zrozumiałaś nasze posty na tym wątku;-) jak na razie cały lipiec jest jeszcze w dwupaku i oby tak zostało do tego najlepszego momentu na rozpakowanie:-) my tu piszemy Wszystkie dobre wieści, typu wiadomości z usg, dobre wyniki badań itp. i stąd te gratulacje :-)

Tak to jest jak sie czyta końcówkę :p Uffffffffffffffff.......................................
To dlatego, że mój pierwszy synek pojawił się miesiąc przed terminem, więcteraz trochę panikuje.

A u mnie dziś pojawiła się pierwsza zapowiedz pokarmu :-) Super! Mały ma duż szanse urodzić się chudzielcem więc dobrze mu zrobi naturalne karmienie :tak: Wiem że pokazanie się siary jeszcze niczego nie przesądza ale ponoć to dobry znak!

Kiwaczka a duzo tego mialas,tzn tej siary? Bo mi cos ostatnio wycieklo ,ale minimalnie ,z jednego sutka i na dodatek bezbarwne. Nie wiem czy to juz powod do radosci:baffled: A bardzo bym chciala karmic piersia i tak sie na to nastawiam od samego poczatku,ale moja mama w ogole nie miala pokarmu ani przy mnie,ani przy mojej siostrze,wiec sie troche martwie.

U mnie żadnej siary,
ale na pewno sie pojawi jak już maluszek będzie jej potrzebował :)
Jeszcze mamy wszystkie na to czas, damy rade, jak sie chce to sie wszystko uda

ja obłąkańczo obserwuję piersi w nadziei, że pojawi się mleko, ale na razie susza:zawstydzona/y: nie wiem czemu to robię bo przecież jeszcze jest na to czas, ale to chyba kolejna schiza ciężarnej kobiety:-D mimo wszystko wierzę, że jak przyjdzie odpowiedni czas to mleko pojawi się na pewno i bez problemu będę mogła z tego wynalazku korzystać:-)

Dziewczyny, u mnie to co wycieka nie wygląda wcale jak mleko z kartonu i jest w ilościach, które nie nakarmiłyby głodnej mrówki - z tego co przeczytałam tak właśnie ma być:) A może się pojawić dopiero i po porodzie, więc bez paniki:)

reklama
survivor26, dobrze piszesz. U mnie wlasnie tak było i potem mleko lało się strumieniami - dosłownie:sorry2:

Do góry