reklama
KATE23
Lipcowa Mama:)
Haszi, chyba troszkę odwrotnie zrozumiałaś nasze posty na tym wątku;-) jak na razie cały lipiec jest jeszcze w dwupaku i oby tak zostało do tego najlepszego momentu na rozpakowanie:-) my tu piszemy Wszystkie dobre wieści, typu wiadomości z usg, dobre wyniki badań itp. i stąd te gratulacje :-)
A u mnie dziś pojawiła się pierwsza zapowiedz pokarmu :-) Super! Mały ma duż szanse urodzić się chudzielcem więc dobrze mu zrobi naturalne karmienie
Wiem że pokazanie się siary jeszcze niczego nie przesądza ale ponoć to dobry znak!

Kiwaczka a duzo tego mialas,tzn tej siary? Bo mi cos ostatnio wycieklo ,ale minimalnie ,z jednego sutka i na dodatek bezbarwne. Nie wiem czy to juz powod do radosci
A bardzo bym chciala karmic piersia i tak sie na to nastawiam od samego poczatku,ale moja mama w ogole nie miala pokarmu ani przy mnie,ani przy mojej siostrze,wiec sie troche martwie.

KATE23
Lipcowa Mama:)
ja obłąkańczo obserwuję piersi w nadziei, że pojawi się mleko, ale na razie susza
nie wiem czemu to robię bo przecież jeszcze jest na to czas, ale to chyba kolejna schiza ciężarnej kobiety
mimo wszystko wierzę, że jak przyjdzie odpowiedni czas to mleko pojawi się na pewno i bez problemu będę mogła z tego wynalazku korzystać:-)

survivor26
Mamy lipcowe'08
Dziewczyny, u mnie to co wycieka nie wygląda wcale jak mleko z kartonu i jest w ilościach, które nie nakarmiłyby głodnej mrówki - z tego co przeczytałam tak właśnie ma być
A może się pojawić dopiero i po porodzie, więc bez paniki
reklama
Podziel się: