reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

SAME dobre wieści

a u mnie jeszcze susza;-) ale mam nadzieje, ze natura i chec karmienia sprawią, że jeszcze bede miala mleczko dla ssaka
no i poddam sie kolejnej obserwacji:-)

reklama
Ja specjalnie nie obserwowałam bo też wydaje mi się że jeszcze czas na takie ekscesy;-) A to co się pokazało było bardzo żółte i dopiero po chwili gapienia się pokojarzyłam.

u mnie sie cos sączy:-D zauważyłam na piżamie mokrą plemke i sie zorientowałam że to może być TO:tak: ale nie jest to regularne tak wiec zobaczymy po porodzie jak u mnie bedzie z tym pokarmem:tak:

2h temu pisalam o suszy a tu właśnie niespodzianka - mała plamka na koszulce po prwaej stronie w bladożółtym kolorze:-)
z całych sił chyba ktoś próbuje uświadomić mi macierzyństwo:-)

A ja się dowiedziałam dziś że ja i moja mama zostałyśmy wylosowane w konkursie galerii centrum - promuj mamę:-) Trzeba było zrobić zakup za min 50 zł i zrobić sobie śmieszną fotkę z mamą i się udało! Wygrałyśmy talon w sklepie Levis, ale nie znam konkretów...chyba jeszcze nigdy w życiu nic nie wygrałam więc cieszę się jak dziecko:-D:-D

Wow! Gratulacje!;-) Kup sobie najbardziej wypasione i seksowne dżinsy jakie znajdziesz - będą jak znalazł na po porodzie:-D

reklama
Do góry