reklama
Bylam zobaczyc chrzesniaczke wazy 3200g , mierzy 56cm. Urodzila sie o 5.20, bedzie miala na imie Lana. I jest sliczna ma czarne wloski. Kuzynka mowila ze nie mogla jej urodzic, a potem nie mogla urodzic lozyska. Ale juz ma po wszystkim i teraz moze troche odpoczac.
:-)hej dziewczynki
a ja nawet nie zagladam na inne miesiące - pewnie dlatego ze jestem panikara i wole sie nie pogrążać bardziej
kicrym, kamu - my akurat mamy te same terminy wiec jak uslyszalam ze mozna rodzic juz nawet po skonczonym 36 tygodniu to tylko sie jak zwykle przestraszylam bo wole ten swoj 24 lipiec:-)
pocieszam sie tym ze chlopakom sie nie spieszy wiec nie bedzie niespodzianki
zwazywszy, ze 28 czerwca to mam egzaminy koncowe na podyplomowce i wole byc na tym egzaminie niz na porodówce
a ja nawet nie zagladam na inne miesiące - pewnie dlatego ze jestem panikara i wole sie nie pogrążać bardziej
kicrym, kamu - my akurat mamy te same terminy wiec jak uslyszalam ze mozna rodzic juz nawet po skonczonym 36 tygodniu to tylko sie jak zwykle przestraszylam bo wole ten swoj 24 lipiec:-)
pocieszam sie tym ze chlopakom sie nie spieszy wiec nie bedzie niespodzianki
zwazywszy, ze 28 czerwca to mam egzaminy koncowe na podyplomowce i wole byc na tym egzaminie niz na porodówce

ja co prawda wiesci z wczoraj ale dwa przedmioty zaliczone na 5 także sie ciesze bo juz mi sie nie chce chodzic na uczelnie i chce jak najszybciej pozaliczac
teraz bedzie dostawac odemnie takie wiesci bo zawsze mnie cieszy jak cos zalicze he he
teraz bedzie dostawac odemnie takie wiesci bo zawsze mnie cieszy jak cos zalicze he heja co prawda wiesci z wczoraj ale dwa przedmioty zaliczone na 5
Super, gratulacje

Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Kicrym gratulacje.
:-)
:-)reklama
Podziel się: