reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

SAME dobre wieści

ja dziś też wyspana, od kilku dni miałam z tym problem:-(
a bałam się dzisiejszego dnia, ciśnienie nizutkie, upaaaaaaaaaaaał ale jak na razie jes dobzie, oby nie zapeszyc:-)
miłego dnia dla wszystkich:-)

reklama
właśnie wróciłam z laborki i małych zakupów - jak zwykle chciałAm pomidory a kupiłam siaty warzyw i owoców i ledwo doszłam
dobrze, że mąż mnie nie widział bo bym pewnie opr:-) zebrała
NIE WYCHODŹCIE JAK NIE MUSICIE - UPAŁ NIEZNOŚNY AŻ NIE MA CZYM ODDYCHAĆ!!!!

no ja mam dzis ambitny plan- opalic nogi, ciekawe czy mi sie uda.
siedzę ze stopami w basenie dziecka a od brzucha w góre jestem zasłonięta przez parasol:-)
tylko jak w takich warunkach opalać tył nóg:laugh2:

agnieszka to rzeczywiście trudne :p też próbowałam, niestety jedyny sposób to pielenie, mycie tarasu, obcinanie krzewów i inne prace na klęczkach a na to jakoś tak nie mam ochoty, ciekawe dlaczego?
polecam mój nowy sposób na zasypianie.
ucięłam sobie pęczek lawendy (na pewno można gdzieś dostać)
postanowiłam w nocy wypróbować i sobie tak trochę w łapce potrzymałam, powąchałam i cyk już mnie nie było
w nocy się obudziłam, przewracałam z boku na bok aż nie znalazłam mojego pęczku i znowu cyk :)
nad ranem znów powtórka
jutro robię to samo :]

Haszi ciekawe sposoby na zasypianie
może trzeba spróbować
nam na szkole rodzenia pani mówiła o olejku różanym, że wpływa relaksująco
a najlepiej jakby mąż tak 1 w tygodniu przyniósł bukiet świeżych ogrodowych różyczek:-) - to relaks murowany

taaaaa.... bukiecik, jakieś świece,
muzyczka w połączeniu z relaksacyjnym masażem stóp :]
myślę, że nasi m mogą wieeele zrobić
aaa i przedtem żeby tak m posprzątał, zrobił pranie i prasowanie i jeszcze kolacje
hihihihihihih buahahaha hehehe

ja nie mam zadnych problemow z zasypianiem.... moge prawie spac naokraglo jak na poczatku ciazy a i tak jestem zmeczona....

Ja na szczęście też nie mam problemu ze spaniem,dziś o dziwo wstawałam 3 razy do wc,zawsze w staje 1 max 2 razy.Ale minutka-dwie i już śpię.Współczuje wam tych problemów ze snem

reklama
a do mnie jutro goście wpadają ale na chwilke zabierają męża a w zastaw dają mamę:-) więc sobie pobędziemy do niedzieli same dwie z Tymkiem w brzuszku
Moj kochany mąż podjął się bycia szoferem i przewodnikiem dla wujka i cioci - normalnie skarb i szczerozłote serce:tak::-)
sama bym pojeździła i rzuciła okiem na kasprowy ale ja musze trwać w pogotowiu

Do góry