reklama
właśnie wróciłam z laborki i małych zakupów - jak zwykle chciałAm pomidory a kupiłam siaty warzyw i owoców i ledwo doszłam
dobrze, że mąż mnie nie widział bo bym pewnie opr:-) zebrała
NIE WYCHODŹCIE JAK NIE MUSICIE - UPAŁ NIEZNOŚNY AŻ NIE MA CZYM ODDYCHAĆ!!!!
dobrze, że mąż mnie nie widział bo bym pewnie opr:-) zebrała
NIE WYCHODŹCIE JAK NIE MUSICIE - UPAŁ NIEZNOŚNY AŻ NIE MA CZYM ODDYCHAĆ!!!!
{agnieszka}
styczniówka'06 lipiec'08
no ja mam dzis ambitny plan- opalic nogi, ciekawe czy mi sie uda.
siedzę ze stopami w basenie dziecka a od brzucha w góre jestem zasłonięta przez parasol:-)
tylko jak w takich warunkach opalać tył nóg
siedzę ze stopami w basenie dziecka a od brzucha w góre jestem zasłonięta przez parasol:-)
tylko jak w takich warunkach opalać tył nóg

agnieszka to rzeczywiście trudne
też próbowałam, niestety jedyny sposób to pielenie, mycie tarasu, obcinanie krzewów i inne prace na klęczkach a na to jakoś tak nie mam ochoty, ciekawe dlaczego?
polecam mój nowy sposób na zasypianie.
ucięłam sobie pęczek lawendy (na pewno można gdzieś dostać)
postanowiłam w nocy wypróbować i sobie tak trochę w łapce potrzymałam, powąchałam i cyk już mnie nie było
w nocy się obudziłam, przewracałam z boku na bok aż nie znalazłam mojego pęczku i znowu cyk
nad ranem znów powtórka
jutro robię to samo :]
polecam mój nowy sposób na zasypianie.
ucięłam sobie pęczek lawendy (na pewno można gdzieś dostać)
postanowiłam w nocy wypróbować i sobie tak trochę w łapce potrzymałam, powąchałam i cyk już mnie nie było
w nocy się obudziłam, przewracałam z boku na bok aż nie znalazłam mojego pęczku i znowu cyk
nad ranem znów powtórka
jutro robię to samo :]
Haszi ciekawe sposoby na zasypianie
może trzeba spróbować
nam na szkole rodzenia pani mówiła o olejku różanym, że wpływa relaksująco
a najlepiej jakby mąż tak 1 w tygodniu przyniósł bukiet świeżych ogrodowych różyczek:-) - to relaks murowany
może trzeba spróbować
nam na szkole rodzenia pani mówiła o olejku różanym, że wpływa relaksująco
a najlepiej jakby mąż tak 1 w tygodniu przyniósł bukiet świeżych ogrodowych różyczek:-) - to relaks murowany
taaaaa.... bukiecik, jakieś świece,
muzyczka w połączeniu z relaksacyjnym masażem stóp :]
myślę, że nasi m mogą wieeele zrobić
aaa i przedtem żeby tak m posprzątał, zrobił pranie i prasowanie i jeszcze kolacje
hihihihihihih buahahaha hehehe
muzyczka w połączeniu z relaksacyjnym masażem stóp :]
myślę, że nasi m mogą wieeele zrobić
aaa i przedtem żeby tak m posprzątał, zrobił pranie i prasowanie i jeszcze kolacje
hihihihihihih buahahaha hehehe
Ewa-Krystyna
Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
ja nie mam zadnych problemow z zasypianiem.... moge prawie spac naokraglo jak na poczatku ciazy a i tak jestem zmeczona....
reklama
a do mnie jutro goście wpadają ale na chwilke zabierają męża a w zastaw dają mamę:-) więc sobie pobędziemy do niedzieli same dwie z Tymkiem w brzuszku
Moj kochany mąż podjął się bycia szoferem i przewodnikiem dla wujka i cioci - normalnie skarb i szczerozłote serce
:-)
sama bym pojeździła i rzuciła okiem na kasprowy ale ja musze trwać w pogotowiu
Moj kochany mąż podjął się bycia szoferem i przewodnikiem dla wujka i cioci - normalnie skarb i szczerozłote serce

sama bym pojeździła i rzuciła okiem na kasprowy ale ja musze trwać w pogotowiu
Podziel się: