reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Liwus - serio siódemki??
bo Florka się urodziła z białymi plamkami właśnie w miejscu szóstek-siódemek i jak pytałam lekarza, czy to aby nie zawiązki zębów, to mówił, że niemożliwe, bo zęby idą po kolei od środka szczęki - no ale jak Adasiowi idą, to może i u nas te ostatnie awantury to o siódemki właśnie?;-)
Nea - fantastyczne wieści! Też pamiętam ile nerwów mnie kredyt na mieszkanie kosztował i tę dziką radość po dostaniu:-)
bo Florka się urodziła z białymi plamkami właśnie w miejscu szóstek-siódemek i jak pytałam lekarza, czy to aby nie zawiązki zębów, to mówił, że niemożliwe, bo zęby idą po kolei od środka szczęki - no ale jak Adasiowi idą, to może i u nas te ostatnie awantury to o siódemki właśnie?;-)Nea - fantastyczne wieści! Też pamiętam ile nerwów mnie kredyt na mieszkanie kosztował i tę dziką radość po dostaniu:-)
Roni21
Spider's Web
Adas jest chyba pierwszym dzieciem cztero miesiecznym na swiecie z siódemkami... moj dwulatek jeszcze nie ma tyle szczescia ;-)
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
No wcześniej nic nie miał , był bezzębny jak się patrzy. A teraz ma trzy białe plamki mniej więcej na miejscu siódemek i dwójki. Trudno do końca stwierdzić czy to są siódemki czy może szóstki ale w każdym razie na końcu. Po lewej stronie jest większa perełka bardziej wypukła , a po lewej jest mniej więcej takiej wielkości jak dwójka
Idziemy w czwartek na szczepienie to się pediatry zapytam czy to zęby czy może coś innego :-)
Idziemy w czwartek na szczepienie to się pediatry zapytam czy to zęby czy może coś innego :-)mamabartka
...i Natalki :)
No wcześniej nic nie miał , był bezzębny jak się patrzy. A teraz ma trzy białe plamki mniej więcej na miejscu siódemek i dwójki. Trudno do końca stwierdzić czy to są siódemki czy może szóstki ale w każdym razie na końcu. Po lewej stronie jest większa perełka bardziej wypukła , a po lewej jest mniej więcej takiej wielkości jak dwójkaIdziemy w czwartek na szczepienie to się pediatry zapytam czy to zęby czy może coś innego :-)
Ja obstawiam że to raczej piateczki, jeśli już :-)
Różnie te ząbki wychodzą (o kolejność mi chodzi) Przeważnie właśnie od jedynek idą wgłąb.
Mój 4,5 latek też ma tylko do piatek więc.....
Adaśko ma jeszcze za małą buziunię żeby siódemki tam wyrosły.W ka żdym razie wielkie gratki od zupełnie bezzębnej Natalki :-)

liwus
Dziękujemy bardzo za gratulacje
No to pewnie są to piąteczki. Ja jeszcze nie obeznana w tych zębowych dziecięcych sprawach. Zobaczymy w czwartek co to takiego Adasiowi wyrosło:-)
No to pewnie są to piąteczki. Ja jeszcze nie obeznana w tych zębowych dziecięcych sprawach. Zobaczymy w czwartek co to takiego Adasiowi wyrosło:-)Roni21
Spider's Web
moj nawet jeszcze 5 nie ma
wiekszosc dzieci w jego wieku nie ma piatek jeszcze
Higiena jamy ustnej u dzieci
wiekszosc dzieci w jego wieku nie ma piatek jeszcze
Higiena jamy ustnej u dzieci
reklama
liwus
No właśnie jak to poznać ... ale jak więcej tych perełek wyjdzie to będzie wiadomo:-)
Podziel się: