reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Liwus - serio siódemki??
bo Florka się urodziła z białymi plamkami właśnie w miejscu szóstek-siódemek i jak pytałam lekarza, czy to aby nie zawiązki zębów, to mówił, że niemożliwe, bo zęby idą po kolei od środka szczęki - no ale jak Adasiowi idą, to może i u nas te ostatnie awantury to o siódemki właśnie?;-)
Nea - fantastyczne wieści! Też pamiętam ile nerwów mnie kredyt na mieszkanie kosztował i tę dziką radość po dostaniu:-)

Nea - fantastyczne wieści! Też pamiętam ile nerwów mnie kredyt na mieszkanie kosztował i tę dziką radość po dostaniu:-)
Roni21
Spider's Web
Adas jest chyba pierwszym dzieciem cztero miesiecznym na swiecie z siódemkami... moj dwulatek jeszcze nie ma tyle szczescia ;-)
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
No wcześniej nic nie miał , był bezzębny jak się patrzy. A teraz ma trzy białe plamki mniej więcej na miejscu siódemek i dwójki. Trudno do końca stwierdzić czy to są siódemki czy może szóstki ale w każdym razie na końcu. Po lewej stronie jest większa perełka bardziej wypukła , a po lewej jest mniej więcej takiej wielkości jak dwójka
Idziemy w czwartek na szczepienie to się pediatry zapytam czy to zęby czy może coś innego :-)

mamabartka
...i Natalki :)
No wcześniej nic nie miał , był bezzębny jak się patrzy. A teraz ma trzy białe plamki mniej więcej na miejscu siódemek i dwójki. Trudno do końca stwierdzić czy to są siódemki czy może szóstki ale w każdym razie na końcu. Po lewej stronie jest większa perełka bardziej wypukła , a po lewej jest mniej więcej takiej wielkości jak dwójkaIdziemy w czwartek na szczepienie to się pediatry zapytam czy to zęby czy może coś innego :-)
Ja obstawiam że to raczej piateczki, jeśli już :-)
Różnie te ząbki wychodzą (o kolejność mi chodzi) Przeważnie właśnie od jedynek idą wgłąb.
Mój 4,5 latek też ma tylko do piatek więc.....

W ka żdym razie wielkie gratki od zupełnie bezzębnej Natalki :-)

liwus
Dziękujemy bardzo za gratulacje
No to pewnie są to piąteczki. Ja jeszcze nie obeznana w tych zębowych dziecięcych sprawach. Zobaczymy w czwartek co to takiego Adasiowi wyrosło:-)

Roni21
Spider's Web
moj nawet jeszcze 5 nie ma
wiekszosc dzieci w jego wieku nie ma piatek jeszcze
Higiena jamy ustnej u dzieci
wiekszosc dzieci w jego wieku nie ma piatek jeszcze
Higiena jamy ustnej u dzieci
reklama
liwus
No właśnie jak to poznać ... ale jak więcej tych perełek wyjdzie to będzie wiadomo:-)
Podziel się: