reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

SAME dobre wieści

reklama
macie racje wszystko cieszy ale najbardziej zdrówko!!!!!

liwus ja już wiem co bedzie za kilka lat:-) otworze prywatne przedszkole a Radek bedzie mi klientelę napędzał:-D:-D:-D;-)

Izabelka - super!
U mnie dziś dzień dobrych wieści jak narazie:
u siostry po usg wszystko w porządku, mały sie rusza jak szatan w brzuchu:-)
Koleżanka dzis sie dowiedziała że będzie miała synka:-)
a przyjaciółka u której bedziemy sie bawić na weselichu 27 grudnia jest w ciaży:-) termin na sierpień:-D
Moze dziewucha sie w końcu jakaś urodzi bo co ja zrobie z tymi kieckami po mojej:confused: u siotry chłopak, u dwóch koleżanek chłopaki to moze u tej będzie babeczka:-)

Izabelka szczesciaro ja czekam na ta piersza przespana nocke i jak narazie nic sie nie zapowiada ze sie doczekam:tak:
Pabla u Ciebie widze prawdziwy wysyp ciezarowek super Lenka bedzie miala towarzystwo i wspolnikow w psotach;-) :-)

Wercia brawo oby tak dalej:-)Dobrze ze jestes juz zdrowa.
A u mnie cos same dziewczynki kuzynka meza ma termin na 4 stycznia dziewczynka, bratowa na 9 marca dziewczynka. W listopadzie urodzila moja kolezanka corke. Wiec na razie mam komu ciuchy dawac:-D

reklama
Moja przyjaciółka w lutym urodzi córeczkę ale i tak jej dużo ciuszków dałam bo Maksiu miał pełno uniwersalnych ubranek.Zresztą dziewczynce też można założyć np błękitną bluzę gorzej ubrać chłopca na różowo

Do góry