• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

SAME dobre wieści

reklama
macie racje wszystko cieszy ale najbardziej zdrówko!!!!!

liwus ja już wiem co bedzie za kilka lat:-) otworze prywatne przedszkole a Radek bedzie mi klientelę napędzał:-D:-D:-D;-)

Izabelka - super!
U mnie dziś dzień dobrych wieści jak narazie:
u siostry po usg wszystko w porządku, mały sie rusza jak szatan w brzuchu:-)
Koleżanka dzis sie dowiedziała że będzie miała synka:-)
a przyjaciółka u której bedziemy sie bawić na weselichu 27 grudnia jest w ciaży:-) termin na sierpień:-D
Moze dziewucha sie w końcu jakaś urodzi bo co ja zrobie z tymi kieckami po mojej:confused: u siotry chłopak, u dwóch koleżanek chłopaki to moze u tej będzie babeczka:-)

Izabelka szczesciaro ja czekam na ta piersza przespana nocke i jak narazie nic sie nie zapowiada ze sie doczekam:tak:
Pabla u Ciebie widze prawdziwy wysyp ciezarowek super Lenka bedzie miala towarzystwo i wspolnikow w psotach;-) :-)

Wercia brawo oby tak dalej:-)Dobrze ze jestes juz zdrowa.
A u mnie cos same dziewczynki kuzynka meza ma termin na 4 stycznia dziewczynka, bratowa na 9 marca dziewczynka. W listopadzie urodzila moja kolezanka corke. Wiec na razie mam komu ciuchy dawac:-D

reklama
Moja przyjaciółka w lutym urodzi córeczkę ale i tak jej dużo ciuszków dałam bo Maksiu miał pełno uniwersalnych ubranek.Zresztą dziewczynce też można założyć np błękitną bluzę gorzej ubrać chłopca na różowo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry