pabla27
Fanka BB :)
No dobrze Liwus, specjalnie dla Ciebie przetestuje sie juz w poniedziałek:-) cycki mnie bolą, apetyt ogromny - ale te objawy to też u mnie na okres, więc myśle że po prostu sie spóźni, bo miesiąc nie brałam tabletek bo sie skończyły a ja nie byłam u gina....zawsze jak robie przerwę w tabletkach to okres mi sie troche spóźnia, więc narazie jestem spokojna ( M za to bardzo niespokojny, on narazie nie myśli o drugim dziecku ...)

i jego pokoik nie jest za duzy a dla dwojki to juz byloby ciasno...a bardzo chcialabym miec dwojke...z drugiej strony sama pamietam ze swojego dziecinstwa ze nieraz nie moglysmy dostac tego co chcialysmy z siostrą bo rodzicow nie bylo stac kupowac po dwa razy....nie chcialabym zeby to samo mial Radek-chcialabym móc dac mu wszytko,
choc wiem ze nie rzeczy materialne są najwazniejsze..takze mam dylemat....wywrozono mi juz tylko 1 syna i pewnie tak bedzie
Ale mimo to o drugim dziecku myślę :-)
tez mam kredyt na 30 lat 
....tak sobie wymyśliłam że znajde lepszą pracę, M też i będzie nas na to stać. To mniejsze byśmy wynajmowali i byłoby dla Leniaka na później, a mieszkalibyśmy w tym większym. Więc plan jest taki - za rok, półtora kupujemy większe mieszkanie, za 2-2,5 roku robimy Filipka:-);-) Tak sobie to wizualizuję i mam nadzieję że sie spełnią moje plany