reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

SAME dobre wieści

Madzia brawo dla Maciusia!:tak:Mój Kuba też siedzi ale kilka sekund a potem musi byc podparty. Co do stania to chyba rzeczywiście za wcześnie, Kuba jak go trzymam na rękach to ta na nogach chce sie podtrzymywać ale nie stoi.Jak leży na brzuszku to podnosi pupe do góry i troche pełza ale za bardzo rece nie chcą współpracować z nogami:-D

reklama
Maksiu też wczoraj nam siedział sam przez kilka sekund.
Ja na razie nie myślę o drugim dziecku,chociaż mój mąż bardzo by chciał mnie narazie starczy tylko Maksiu.
Sama mam siostrę i nie wyobrażam sobie żeby jej nie było,jest miedzy nami tylko 2 lata różnicy więc wychowywałyśmy się razem.Mój mąż ma brata jest duża różnica wieku między nimi.Mieszka bardzo daleko od nas i oni praktycznie ze sobą nie rozmawiają.Przykre to jest.
Na razie mamy małe mieszkanie bo tylko 2 pokoje,marzy mi się jednak domek

Brawo dla Maciusia, Maksa i Kubusia:-)
Michalinka tez uwielbia siedziec jak lezy na plasko to podnosi glowke i trzyma przez kilka sekund:tak:
Madzia mysle ze do siadania nie jest za szybko, moj Sebastian sam siedzial jak mial 5miesiecy. A stawiac na nozki na kilka sekund tez mozna.

Brawo dla Maciusia, Maksa i Kubusia zdolne chłopaki rosną:-D:-D:-D
Gabi też już na twardym siedzi całkiem ładnie tylko czasami się zachwieje i upadnie do tyłu lub na boki:-)

Radziu przyłącza sie do grona siedzących dzieciaczkow...ale jak siedzi to z takim przechyłem do przodu, za dlugo go tak nie zostawiam,ma jeszcze czas, jak go wziac pod boczki to stoi:)

My po wizycie u kardiologa i dziurki zniknęły!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nie słychać ich i nie widać więc prawdopodobnie zarosły ale kontrola na wszelki wypadek za 3 mc.
Opłacało się odczekać te 1,5 h w kolejce :-)

reklama
Do góry