reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Dzięki Aga! Dobrze, że ktoś to rozumie. Cieszę się, że malluchy zdrowe ale jedno już trochę mniejsze od drugiego. Mam nadzieję, że będą rosnąć dalej i w miarę równo. Aga a między Twoimi maluchami duża jest różnica? U mnie ok. 40g.

reklama
Margolis ja nie znam wagi maluchów :) w 17 tygodniu były wielkości dzieci z 20 tygodnia, były jednakowo duże, każde z nich maiło tyle samo wód płodowych i miejsca i gin powiedział, że jednakowo potrafią o siebie zadbać i jest poprostu idealnie....więc u mnie różnic nie ma...tak widocznych jak u Ciebie...ale pewnie to normalne...przecież gin Ci pewnie powiedział...że to może się zdarzyć i nie ma się czym martwić...a co Ci powiedział o braku ruchów...no chyba, że czegoś nie wiem i już Cię kopią....

Mam wrażenie, że wczoraj kopnęły - najpierw jedno - bo bardziej z prawej a potem drugie bo bardziej z lewej. Ale już sama nie wiem czy to na pewno one, ale jak nie one to co to bylo? Więc uznaję, że to one i wypatruję jeszcze. Jak powiedziałam ginowi to powiedział, że to już najwyższy czas i zapisał wczoraj jako dzień pierwszych ruchów. Nie były to jakieś bulgotania ani łaskotania tylko najpierw poczułam lekkie dotknięcie a jak tam lekko przykożyłam rękę to było bęc. Ciekawe czy teraz już się rozbrykają czy dalej będą takie spokojne?

a może jak są bliźniaki to po prostu mają mniej miejsca do kopania .. U mnie jak już się raz ruszył to teraz regularnie boksuje.. czasem aż za mocno.. nie martwcie się.. te ruchy bedą na pewno.. u nas teraz już i mąż i córcia czują.. Ania to sie śmieje i klaszcze w dłonie i krzyczy jeśćie jeśćie :)

Dziewczyny, witajcie po długiej przerwie! Miałam popsuty komputer i sporo sie działo u mnie. Na razie nie wiem kiedy ja nadrobię te zaległości na bb :)

Przede wszystkim gratuluję Margolis parki :))))

Na razie nie mam wystarczająco dużo czasu - tyle tylko, że chciałam się odezwać, że żyję!

Jestem już po badaniach,bardzo szczęśliwa!!!!!
Dzidziuś ma wszystko na swoim miejscu bardzo dokładnie go p.doktor obejrzał,serduszko,nożki są proporcjonalne i buzka symetryczna bez oznak rozszczepienia.A to dla nas bardzo istotne!!!!Jestem dobrej myśli!
Cały dzień minoł bardzo ciekawie byliśmy w ZOO,na rynku i udało nam się trafić na koziołki bodzące się na wieży o 12 godz!
Bardzo fajny dzień :laugh:

Mamaoska to wspaniale!! naprawdę bardzo się cieszę ze wszystko OK! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ja też zyję. Całe dnie spedzam z Krzysiem i nie bardzo mam czas na bb.
U mnie ok. Dzidziuś juz regularnie daje znac o sobie, co jest najprzyjemniejszym uczuciem pod słońcem.
Pozdrawiam Mamuśki.

Hehehe,a mi sie wczoraj smiac chcialo,jak mi jakas pani chciala miejsca ustapic w autobusie. :P
Dzis ide poszperac w lumpeksikach w poszukiwaniu jakiejs spodniczki,spodni lub sukieneczki na siebie,bo bluzek mam pelno... Gorzej z dolem,bo mi sie przytylo,hm... ciekawe dlaczego. :P Na golasa nie bede chodzic. :P No i oczekuje tez paczuszki z sukieneczka z allegro. :D A pozniej opalanko. ;)

Milej soboty Dziewuszki! :-*

reklama
I ja wybieram się na małe zakupy, zaględne do paru hurtowni, bo tam jest w miare tanio.Do lumpeksow też zaglądam,w sumie to szkoda mi jest wydawać na ten czas pieniążki.W końcu i tak to okres przejsciowy.
A ja pieke ciasto i zbieram się na grila,cały dzień na powietrzu jak ja to lubie.

Dziewczyny miłego dnia Wam życze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry