reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

No to miłych zakupów dziewczyny!! :) Agutko tylko nie przesasdzaj z tym słońcem. W ciąży nie można lezeć plackiem na słońcu, nie może dojść do przegrzania bo to bardzo niebezpieczne!!!

reklama
mamaoska tak się cieszę , że wszystko wporządku :) naprawdę wierz mi ulżyło mi , bo bardzo mnie Twoje ostatnie wiadomości na temat dziecka zasmuciły i myślałam o tym ale teraz to cudnie że jest ok
:)

Mamaoska! Bardzo się cieszę!!

Ja poszalałam w H&M i kupiłam dwie pary spodni. Zdecydowałam się dlatego, że są tak zrobione, że spokojnie będę w nich chodziła i nie w ciąży. Do tego też biegam po Lumpexach. W jednym ma mi pani odłożyć białe lniane spodnie ciążowe. Zobaczymy czy fajne. Do tego znowu poszalałam na allegro i kupiłam śliczne ciuszki dla maluchów. http://www.allegro.pl/item102572740_pajac_dla_wczesniaka.html i jeszcze parę.

Mycha,ale ja to wiem. :) Siedze godzinke,no 1,5 max. :) To co trzeba (glowka i brzusio) sa zasloniete,wiec nie ma obaw. ;) Ale dzis chyba nic z tego,bo slonko gdzies mi ucieklo. :(

Poszalalam w lumpexikach troszeczke i kupilam sobie spodnie typowo ciazowe (z guma niczym torba kangurka) - 3/4 w taka malutka krateczke (pepitke ;) 5zl! ),spodniczke i na ciaze i nie - niebiesciutka pomazana :P (8zl!) i sukienusie do "biegania" po ogrodku (6zl!). :D Teraz oczekiwanie na sukienusie z allegro,no i wreszcie bede miala co ubierac na dolna partie cialka. :D
Wynalazlam tez dzieciece body z Kubusiem Puchatkiem (uwielbiam te bajke :D ),2 kaftaniki i bialego pajacyka,ktory ma juz przyszyte lapki - niedrapki. :D

Ogolnie - agutka meeeeeeeeeeeeeeeeeegaaaa zadowolona! :D :D :D

ja się tak w pewnym monenci rozszalałam z ciuszkami dla siebie ze teraz przystopowałam, moze w lipcu coś jeszcze dokupię ale już tak spokojnie bo potem mam wyrzuty że córci i mężowi nic nie kupię

Obiecałam zdjecia nowo pomalowanych ścian i oto w końcu mogę je wkleic :)
d00119739vs.jpg

d00119748ux.jpg

reklama
Piękna pogoda sie skończyła, pada deszczyk ale nie mam zamiaru psóć sobie przez to humorku. Córcia dała dzis dużej pospać niż ostatnio bo aż do 7.40 - ostatnio jest to 6.30!!!!. Jak wróci mąż z opracy bierzemy dvd i jedziemy dziadką pokazać ich wnusię :)

Czy za wami też chodzi słodkie? Ja mam ostatnio z tym duży problem, już nie wiem jak sie przed tym bronić - nie wiem jak jutro wejde na wage  ::)

Acha i dobra wiadomosc - wczoraj zaczął sie 6 miesiąc - ale sie cieszę już coraz blizej :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry