reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

reklama
rzeczywiście jest coraz bliżęj końca..
ja dla odmiany mam ciągle ochotę na kiełbase i smalec ( a mi nie wolno :( )
nie wiem co to za chłop będize ztego mojego Franusia.. tylko mięcho i mięcho bym żarła :p

Agutko ja też swego czasu zgłupiałam ale w końcu zostałam przy jednym schemacie, który któraś z dziewczyn na forum zaproponowała czyli:

1-4 tydz.-I miesiąc
5-8 tydz.-II
9-13 tydz.-III
14-17 tydz.-IV
18-22 tydz.-V
23-27 tydz.-VI
28-31 tydz.-VII
32-35 tydz.-VIII
36-40 tydz.-IX

natomiast suwaczki z baby-gaga same przestawiają się gdy zaczyna się kolejny miesiąc, bo jak sobie policzysz dzidziusie na suwaczku to jest ich dokładnie 9!! :)

ja natomiast w ogóle nie moge jeść mięsa......błeeeeee...w ogóle muszę Wam powiedzieć, że jestem (byłam) wegetarianką...ale w związku z dzieciaczkami na początku ciązy troszkę się przemogłam.....ale teraz już nawet zmusić się nie jestem w stanie....w poniedziałek zobaczę jak to się odbije na wynikach ;) .no i ta cholerna próba obciążenia glukozą...ciekawe czy się nie zwymiotuję.... :P

reklama
hej! Coś mam dziś okropny nastrój normalnie płakać mi się chce a nie wiem czemu... Hormony to naprawdę potężna siła.Do tego nie mogę się do niczego zmobilizować. Zaczęły mi puchnąć nogi i ręce. Coś jestem dzisiaj na bakier ze wszystkim. Może jutro będzie lepiej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry