reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

reklama
Margolis mi tez zaczynają puchnąć.. kupiłam sobie klapki scholla w nadzieji, że beda akurat na ciąże .. i już mi nogi w nich puchną.. boję sie, że będę musiała całe lato w zeszłorocznych "rozklapcianych" sandałkach chodzić..
do tego w nic się nie mieszczę i muszę sobie mase koszulek i jakieś sukienki kupić, bo normalne koszulki jak topy na mnie wyglądają - brzuch cały odsłonięty :)

Witajcie kobietki ;)
Mamaoska cieszę sie ogromnie,że Twoja dzidzia ma sie cudownie ;)
Margolisssss gratuluje kopniaczków,i jak zrobiłaś te zakupoy w h&m bo mnie się tam nic nie trafilo :(
Ja "powiedzmy" odpoczęłam ;) również robiłam zakupy,ale buty i tak nietypowo bo zimowe ciuchy ;D u moich rodziców w miasteczku komornik likwidował sklep i dał znać tacie... i mocno przyszalałam,niestety tak bardziej zimowo ;) dlugi korzuszek za 45zł,czy płaszczyk pikowany za kolano tez za 45zł ;D luuuubię takie zakupy.
Co do opuchlizny to dziś pierwsze drobne jej oznaki,a poza tym Wojtuś ugniata mi skutecznie wątrobę bo mam czarną skórę wokół obrączki ;D i na sąsiednich palcach ;D
Ach! i przywiozłam od mamy takie piękne tulipany ;) i konwalie co cudnie pachną ;)
buziaki

Agamamaani! Też sobie kupiłam klapki i są okropne a wyglądały tak ładnie. Też myślałam o Schollu ale jak nic nie dają to szkoda chyba kasy i też chodzę w starych...

Edi! kupiłam dwie pary spodni lnianych jedne białe do pół łydki na stoisku dla ciężarnych i drugie w kolorze kakao już na normalnym. te drugie są dłuższe ale mają rozcięcie z przymarszczeniem na nogawkach. Jestem bardzo zadwolona bo super się w nich czuję a musiałam coś kupić bo w absolutnie nic nie wchodziłąm. dobrze, że przed ciążą przez biust chodziłam w dużych koszulkach i dość długich więc jeszcze się nadają.

Mycha w h&m,ale u mnie są jakies takie badzoewne te ciążowe,ale na tych zwykłych fakt nie bylam a może warto. Właściwie to chciałabym takie do pół łydki,żeby w nich lato przechodzić.
Wiecie co,od wcozraj rozrywa mi stawy na deszcz,a deszcze mnei olewa :D dobrze,że w nocy kicia mi nóżkę ogrzewała :)

reklama
Jedne i drugie kosztowały 79,90zł i te ciążowe kupiłam we Wrocławiu w Centrum Bielany - Galeria Tesco a drugie we Wrocławiu na Świdnickiej - w sklepach H&M.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry