reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Cleo,ja tylko takie majtuchy nosze. :D
A z tym tetnem to nie slyszalam. ;) Ale sporo osob mowi,ze bede miala chlopca. ;) Tylko jedna Pani z pracy mowi,ze dziewczynka,a jak narazie,to ona wszystkim,doslownie wszystkim dobrze przepowiadala... Spojrzala od razu na mnie i mowi,ze bedzie mala Zuzia. :P Buehehe. :D No nic,ja sie bede cieszyc z kazdego,kto mnie tak kopie,byleby bylo zdrowiusie. :D Mam nadzieje,ze dzis Wam napisze,kto we mnie rosnie. ;D Na 9.40 mam wizyte. :D
Margolis,dzis jak pojde do lekarza,to sie go podpytam,czy ten lek co mam wystarczy,a jak nie to wtedy pogadam,co mam brac innego. ;) I wlasnie najprawdopodobniej od tego tak mnie wtedy w nocy w brzuchu rwalo... Od nerek... Heh,tyle,ze ja nigdy z nimi nie mialam problemow. :(

A Dzidzius chyba czuje,ze idziemy na wizyte,bo tak mnie od rana kopie,ze HoHo! :D

Boze,jak dobrze byc w domku i wyspac sie we wlasnym lozeczku! Nawet sobie nie wyobrazacie,jak ten pobyt w szpitalu wybil mnie z rownowagi,ehh. :(

Buzia Zabencje! :-*

reklama
Agutko....pisz szybko jak wrócisz....:)

..a ja mam podłe dni :(

Dziś Dzień Matki.....a więc Mamuśki dla nas niektórych to pierwszy raz i nasze święto......

...a moje dzieciaki nawet mnie kopem nie uraczyły :P

Aga,
nie przejmuj się,sama nie jestes,ja tez mam podle dni juz od jakiegos czasu.Wszystko mnie wkurza,drazni i najchetniej spalabym caly dzien.A tu jeszcze prawie 5h w pracy:( Pozdrawiamy goraco i usmiechu na buzce zyczymy:)

ja na szczęscie sama w biurze póki co jestem-szefa niet,ale z (sama nie wiem z czego, z nudów, zmęczenia czy jeszcze czegoś innego)zaczynam wydawać dźwięki jak małe dzieci;)Mężulek nazywa to głupawką:)A ogólnie to czuje jakbym miała w sobie nadmiar energii i nie bardzo wiem,co z nią zrobić.Mycha,może urwiemy się z pracy,jak wreklamie coli?Brawo dla ciężarnych,które zdecydowały się wyjść z pracy przed swoim szefem?:):)

dobry humorek to podstawa;)tyle,że mnie całkiem poważnie nadmiar energii rozwala!Już nawet zaczynam przytupywać nogami.Dobrze, że sama jestem w biurze,bo by czasami pomyśleli,że nie tylko zgrubiałam,ale i przy okazji zgłupiałam :)

reklama
A ja dzis mam wolne,bo Urzedy swietuja przyjazd Papieza. :D I mam cudny humor!!! :D :D :D Dostalam od mojej Dzidzi najwspanialszy prezent na Dzien Mamki,jaki moglam sobie tylko wymarzyc!!! :D :D :D Okazalo sie,ze w brzusiu nosze... MALUTKA ZUZIE!!! :D :D :D Lekarz mowi,ze bardzo ale to bardzo widac,jaka to plec. :D Jak zeskanuje u kogos zdjatko,to sie nim pochwale. :D Bo poprosilam gina wlasnie o zdjecie tego,co moje Malenstwo ma miedzy nozkami. :D
Na nastepna wizyte mam przyjsc z wynikiem testu obciazeniowego... 50g glukozy fuuu! :P Ale mam wziasc plasterek cytryny,hihi. ;)
Dzidzia wazy 790g i ma tyle cm ile potrzeba jej na swoj "wiek" - rozwija sie baardzo prawidlowo,jupi! :D

Jestem Najszczesliwsza Mamusia na swiecie!!! :D :D :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry