reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Witajcie po przerwie. Zrobiłam sobie troche wolne od pracy i komputera. Cudowne taki życie - dziecko do przedszkola, a ja trochę sobie pospałam, pospacerowałam... No, ale trzeba wrócić do roboty :-(
U mnie wszystko w porządku, brzuch mi strasznie rośnie - już nawet mąż zauważył :-) Zaczęłam już nawet przeszukiwać allegro za jakimiś portkami.

reklama
Ewunia chodzi ci o kobietę czy faceta bo to małżeństwo i oboje są ginek.

kobieta słyszałam ze przyjmuje w Provicie w Katowicach ul. Żelazna w bud kliniki 2000

a facet w Katowicach Ligocie ale ulicy nie pamiętam!

Zadzwoń do Provity i zapytaj nr to 359 09 27.

Zapytaj czy tam ona przyjmuje i o to usg. :) bo mój lekarz do którego tam własnie chodzę mówił ze tam przyjmuje Włochowa

Ewuś
Pani doktor specjalizująca się w usg to jest córka pana ginekologa,nazywa się Agata Wloch,jest pediatrą neonatologiem i wiem,że w seoim czasie była związana ze Śląską Akademią Medyczną.
A przyjmuje prywatnie,ale gdzieś w okolicy ul.Sokolskiej,ale nie wiem gdzie dokladnie.
jest taka strona na której jest jej wypowiedź na temat badań www.federa.org.pl
fragment o badaniach prenatalnych :)

Ja wybiorę sięchyba ok 20 tygodnia na usg 4d. Mam usg normalne 2 marca a mój lekarz też podobno jest bardzo dobry w usg więc zobaczymy co będzie. Nie myślę na razie o żadnych chorobach ale wyobrażam sobie moje śliczne maleństwa śpiące grzecznie w łóżeczku. :)

reklama
Ja mam wizytę w czwartek i normalne USG. A 3 marca ide na genetyczne. Zapytam jednak mojego lekarza cz robią tam 3D i 4D i chyba też pójde!! ;) A od którego tyg. robią takie USG trójwym.??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry