reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

ehhh to nie miało być tak...
Ta kobieta pod przeźroczystą białą sukienką ma malutkiego dzidziusia. Pięknie to wygląda ale jak zdjęcie jest duże.
Chyba nie da się powiększyć...

reklama
Troszke was podgladam i przypominam sobie jak rok temu sama nosilam swojego skarba pod serduszkiem.....troszke mi tego brakuje.

POZDRAWIAM WSZYSTKIE WRZESNIOWE MAMY I ZYCZE DUZO ZDROWKA

Dzięki EWUNIU!!!
Ja mam tylko takie czasowe napady, na poczatku był to tuńczyk (przez tydzien) potem szprotki w sosie pomidorowym ;-) teraz bym jadła cały czas owoce róznego pochodzenia ;-)

Witajcie kobietki :)
Wiem,że część z Was teraz odpoczywa,ale ja też tylko,że przy kompie :)
Od rana zajmowałam się gotowaniem.I jestem sobą zachwycona ;D
U mnie niestety podobnie jak w poprzedniej ciązy zaczynaja się pojawiac slodkie smaczki,ale na ciasto i lody ;D
Czekoladki i batoniki nie są w moim typie ;D
Życzę miłego zakończenia dnia ;)

Edi ja też w sumie cały czas siedze przy kompie!

Dzisiaj mimo niedzieli nie odpoczywałam i leniuchowałam ponieważ wczoraj pojechałam z mężem do Ikei i poprawiłam sobie smopoczucie kupując parę rzeczy! ;D
W związku z tym mąż dzisiaj od rana skręcał mebelki a ja po nim sprzątałam i jeszcze troche mam roboty ale robie sobie krótkie przerwy śledzenie forum no i na na loda i kawkę ;)

No to miłej niedzieli dla wszystkich wrześniówek !! ;)

Witajcie w poniedziałkowy ranek.
Coraz częściej zastanawiałam się nad wykonaniem Testu PAPP-A i wiecie co dzisiaj pani w rejestracji zszokowała mnie totalnie. Dzwonię aby zapytać o cenę no i w ogóle jakie są terminy a ona mi, że to kosztuje 500 zl. Jestem w szoku... Liczyłam się z tym, że nie będzie to tanie badanie, tak w granicach 200-300 zl a tu okazuje się, że 500. Szok!!!
I teraz znowu mam dylemat iść czy nie iść...
Trochę dużo 500 zl.
Co o tym myślicie?

U mojego lekrza to kosztuje 800zl. Nie bede robila. Dlaczego? Dlatego, ze wg mojego gin nie ma wskazan, a mu ufam. A po drugie i tak to nic nie zmieni w moim podejsciu do dziecka. Jestem wierzaca a moim zdaniem to tlumaczy wiele.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry