Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Joaś chyba właśnie od początku ciąży! Kicham jak najęta oczy mi łzawią, ale nie sądzę żeby to było przeziębiebnie bo żadnych innych oznak nie ma! :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
Bo,trochę lepiej
Właściwie to od wczorajszego wieczora,kiedy zadzwoniłam do swojej kadrowej i powiedzialam o tych zwolnieniach
Zresztą,nie ma się czym przejmować.SŁońce świeci,biale g..... się topi i może w końcu przyjdzie upragniona WIOSNA
taaak, wiosna tylko że u mnie dzis w nocy znów spadł śnieg i jak tu wierzyć w jej rychłe nadejscie do tego córcia złapała jakiegoś wirusa i boje sie aby na mnie nie przeszlo bo już i tak nie czuje sie najlepiej.
Jejku jak mnie korci coca-cola. Czy wy też tak macie? Ja soebie nie mogedać z tym rady, na nic nie mam tak ochoty jak na colę. Chodzi za mną dzień w dzień. A wiem ze jest niezdrowa i czasem niestety ulegam. Mam dziswolny dzien bo jedziemy do mamy, niemusze gotować ani nic takiego, odpocznę troszkę a jak niedziela u was?
Dziewczyny nic się takiego nie stanie jak pozwolicie sobie na kubek Coli lub Pepsi. Oczywiście nie codziennie ale np w kinie do popcornu nie odmawiajcie sobie.!
Ja też mam smaczki na różne rzeczy , trochę coca-coli nie zaszkodzi.Uwielbiam teraz kapustę kiszoną i ogórki kiszone!Bardzo odpowiadają mi wyrażne smaki ale raczej kwaśne i ostre niż słodkie , a jak u Was ?
Dziewczyny cieszę się, że Wy też tak macie z colą. Ja myślałam, że tylko ja mam ochotę na takie niezdrowe napoje. Już chyba od tygodnia chodzi za mną ochota i chodzi i nie chce się odczepić...
Ale miałam dzisiaj sen... Wyobraźcie sobie, że urodziłam sześcioraczki!!! : : : Aż się obudziłam...
Jejku jak sie ciesze że wy też tak macie, myslałam ze to tylko mnie tak na głowę siadło. A co do snów to mnie sięśniło ze urodziłam córkę i miała na imię Dorotka