reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

reklama
O i jeszcze Thea napisala :) :

"Czujemy sie swietnie i czekamy na jutrzejszy powrot do domciu. Mila dostala dzis lekkiej zoltaczki,ale pediatra raczej nas pusci. Smiac mi sie chce na mysl o tych wszystkich obawach PRZED. Teraz trzymam za Was kciuki! Odezwe sie jak tylko wrocimy. Przeszczesliwe D&E"

Ide sie polozyc,bo mnie boli pod brzuszkiem i jeszcze Zuzka tam tak boksuje,jak nie wiem co... No i ta wciaz napieta macica,eh... Nie ma co,jutro rano zglaszam sie do gina...

Dobrej nocki Mamuski! :-*

Mycha widzę że mamy podobne myśli ;) ja też o nim myślałam tylko ze boję sie tego przeczyszczenia a pozatym to ma okropny smak i cieżko go połknąć. Jest okrutnie slamazarny. Kiedys kupowałam go do maseczek na włosy :)

widze ze dyskusja na temat naturalnych metod wywolania porodu trwa nadal :) ja juz mam tego dosc, bo ani masazyk brzuszka ani maz-nic nie pomaga ;)
W takim razie ja spadam juz do lozeczka.
Moze jutro rano ktoras z nas bedzie juz mamusia :) byloby milusio :laugh:

CLEO 1/4 szklanki :P chyba za przeproszeniem rzygnę :P :P ale jak ma zadzialac ::) pomieszać z herbatą albo sokiem i dawaj ::) ;)

Luczynko oby oby któraś z nas została tej nocy mamusią ;) życzę tego wszystkim oczekującym 2w1 mamuskom ;)

Dziewczynki ten olej mi podali na noc przed planowanym wywołanbiem porodu z Krzysiem. Dali mi tylko łyżkę stołową i popiłam to szklanką słodkiej herbaty. Przeczyszczenie było niesamowite ;) a i następnego dnia rano urodził sie Krzyś. nie wiem czy to pomógł ten olej czy moje masowanie brodawek :D

Czesc Wszystkim Mamusiom. :)
Ja tylko na chwilke,zeby sie przywitac i zyczyc Wam wszystkim milego dzionka. ;)
Wlasnie spadam do lekarza,no i mam nadzieje,ze powie mi cos ciekawego... Naprawde ciekawego...

Buzki! :-*

reklama
Hej Mamuski :)
Ja oczywiscie nadal 2w1. I co dziwnego nic sie nie dzieje juz nawet nic nie boli :(
Kurcze moze i ja przetestuje te metody wywoływania w koncu pierwszy termin mam na dzis hihihihi ;D
Niom i ja dzis tez ide do gina i tez jestem ciekawa co mi powie :)

AGUTKU czekamy na wiesci :) :-*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry