Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
"Czujemy sie swietnie i czekamy na jutrzejszy powrot do domciu. Mila dostala dzis lekkiej zoltaczki,ale pediatra raczej nas pusci. Smiac mi sie chce na mysl o tych wszystkich obawach PRZED. Teraz trzymam za Was kciuki! Odezwe sie jak tylko wrocimy. Przeszczesliwe D&E"
Ide sie polozyc,bo mnie boli pod brzuszkiem i jeszcze Zuzka tam tak boksuje,jak nie wiem co... No i ta wciaz napieta macica,eh... Nie ma co,jutro rano zglaszam sie do gina...
Mycha widzę że mamy podobne myśli ja też o nim myślałam tylko ze boję sie tego przeczyszczenia a pozatym to ma okropny smak i cieżko go połknąć. Jest okrutnie slamazarny. Kiedys kupowałam go do maseczek na włosy
widze ze dyskusja na temat naturalnych metod wywolania porodu trwa nadal ja juz mam tego dosc, bo ani masazyk brzuszka ani maz-nic nie pomaga
W takim razie ja spadam juz do lozeczka.
Moze jutro rano ktoras z nas bedzie juz mamusia byloby milusio :laugh:
Dziewczynki ten olej mi podali na noc przed planowanym wywołanbiem porodu z Krzysiem. Dali mi tylko łyżkę stołową i popiłam to szklanką słodkiej herbaty. Przeczyszczenie było niesamowite a i następnego dnia rano urodził sie Krzyś. nie wiem czy to pomógł ten olej czy moje masowanie brodawek
Czesc Wszystkim Mamusiom.
Ja tylko na chwilke,zeby sie przywitac i zyczyc Wam wszystkim milego dzionka.
Wlasnie spadam do lekarza,no i mam nadzieje,ze powie mi cos ciekawego... Naprawde ciekawego...
Hej Mamuski
Ja oczywiscie nadal 2w1. I co dziwnego nic sie nie dzieje juz nawet nic nie boli
Kurcze moze i ja przetestuje te metody wywoływania w koncu pierwszy termin mam na dzis hihihihi ;D
Niom i ja dzis tez ide do gina i tez jestem ciekawa co mi powie