reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Megi dobrze że jest dobrze :), najwazniejsze że maleństwo sie rozwija.

Marrtruda ty za duzo na te wolne nie planuj, ty masz odpoczywać :)

A pozatym po życze wszystkim milego, slonecznego i pełnego miłych niespodzianek dnia.
Niech wasi meżczyźni nie  śmią o was dziś zapomnieć
A dzidziolki dadzą ślicznego kopniaczka dla mamuś :)
Kwiaty dla wszystkich :)
31012006_12roz_new.gif

reklama
Ale piękne róże i pewnie pięknie pachną :laugh: :laugh:
Mi jakoś ten dzień kojarzy się z tulipankami i z zapowiedzią wiosny.
Niech już do nas zawita, od razu robi się cieplej na sercu!!!

Mamooska najpierw musisz znaleść obrazek który chcesz wkleić, potem wciskasz prawy przycisk na myszce, klikasz na właściwości, kopiujesz adres, potem klikasz na ikonkę w odpowiedziach "umieść obrazek" (druga od dołu) i miedzi te igm wstawiasz adres obrazka. Kurcze, nie wiem czy udało mi sieto dobrze wytłumaczyć ale spróbuj a jak by co to odezwij sie na gg 5121124 a spróbujemy to zrobic razem.

A tu tulipany specjalnie dla ciebie :)
tulipany.jpg

Oj są piękne!!!!!!!!
Narazie nie mam ładnego obrazka ale pomyślałam o zrobieniu galerii rosnących grzuszków.
Nr gadulca zapisałam w tej chwili nie mam czasu poćwiczyć ale nie odpuszcze sobie. ;)

Miło,że kobiety pamietają o kobietach ;D
choc to schyłek dnia to rónież wszystkiego dobrego Wam życzę Panie ;)

Mycha
ja chodzę prywatnie do "Medyka".To są prywatne gabinety na Kościuszki,a mój lekarz pracuje w szpitalu na Bogucicach.No i tam dokona się kolejne cięcie ;D
Jeszcze tylko dwa dni i będę chyba silniejsza ;)

Dziś mam ciezki dzień a raczej jestem po ciężkiej nocy. Mala zaczeła około 22 wymiotować i z malymi przerwami trwało to do 3 w nocy. Namęczyła sie biedawctwo okropnie bo żołądeczek szybko zrobił sie pusty a ja strasznie ciągneło. Wczoraj taką sama noc miała jej koleżanka z przedszkola a dzis wiem że i reszta dzieci też. dzis w przedszkolu było 4 dzieci. Mam nadzieję ze to nie jakieś zatrucie ani wirus, że to tylko jednorazowy przypadek. Jak na razie jest dobrze, nie gorączkuje ale apetety nie ma. Jutro też jej jeszcze nie puszcze do przedszkola, niech sie wykuruje w domku skoro tam cos krąży.

Też mi się wydaje, że to wirusówka.
Jakiś miesiądz temu mieliśmy z mężem wyjść na zabawe i w tym dniu dopadła nas grypa żołądkowa.
Mi było strasznie niedobrze,a Tomasz mial wysoką gorączke, gól stawów i brzucha.
Na następny dzień czuliśmy się jakby przejechał po nas walec, osłabienie totalne.Na szczęscie Martyna była w tym czasie u dziadków.I całe szczęscie bo gdy była malutka też zachorowała i wylądowała w szpitalu.
My to jakoś sobie damy rade najgorzej o dzieci,to tak je osłabia!
Cleo życzę dużo zdrowia dla córeczki. ;)

reklama
A mnie tak mocno boli gardło,prawy migdał,że nawet czuję to w uchu :(
jest mi źle,bo tak to już dawno nie bolało :(
płuczę,piję siemię lniane,ssam jakieś delikatne tabletki,i inne świństwa też spozywam i dalej boli!!!! >:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry