Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej jak się dziś czujecie? straszne te zmiany pogody, rano zamieć a teraz piękne słońce .
Zauważyłam u siebie , że pępek mi się trochę otworzył ! brzuszek już nieżle rośnie , czasami czuję jakby twardnienia brzuszka po jednej stronie a potem znowu staje się lużny , czy Wy też zauważacie takie zmiany ?
Hej Te zmiany pogody i cisnienia nieźle daja mi w kosć. Ostatnio codziennie boli mnie głowa, raz musiałam wziąść apap ale na szczeście jego mozna. Mam nadzieje ze przestaną mnie nawiedzać te bóle. Z przeziebieiem nadal walcze i powoli odnoszę malutkie sukcesy, byle tylko nei zapeszyć.
Znalazłam fajna stronke kóóra pokazuje na jakiej wyskokosci jest dno rosnacej macicy w poszczególnych tygodniach.
Samopoczucie jakby ok,ale męczy mnei nieznośny katar,kaszel i ból gardła.
Spożywam różne dziwne naturalne dziwności typu smalec z borsuka i syrop z aloesu,ale nic nie pomaga.Zaczęłam też bawić się w homeopatię,ale też raczej kiepsko.
Dobrze,że chociaz słońce świeci
Edi spróbuj tantum verde i do płukania gargarin. Mnie pomaga na ból gardła. A na kaszel syrop homeopatyczny malia - łagodzi kaszel.
U mnie kaszel juz minął, katar prawie, został jeszcze tylko ból gardła. Zauważylam też ze musialam skrócic mój czas przy komputerze bo jak jestem za długo to od razu boli mnie głowa i zaczyna mdlić ale to wyjdzie mi tylko na zdrowie .
Kazdy lek powinno sieskonsultować z lekarzem, jak nas boli głowa to też powinnyśmy dzwonić do lekarza czy mozemy apap wziąść ale bez przesady, niektóre leki wiemy same czy można czy nie można brać i wszystko w swoich granicach.
Zgadzam się z Tobą, ale faktem jest, że w ciąży trzeba szczególnie uważać i nie ordynować sobie samemu leków. Sama mam wykształcenie medyczne, ale leków na gardło nie brałam samowolnie, wybrałam inne naturalne metody - w końcu pomogły (chociaż muszę przyznać, że długo to trwało).