reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

reklama
Już po wynikach, moja gin jest bardzo z nich zadowlona, powiedziała że są bardzo dobre. Opina taka:
Ryzyko wystąpienia u płodu zespołu Downa wynikająca z wieku matki - niskie (1:716)
Ryzyko wystąpienia u płodu zespołu Downa obliczona na podstawie danych z testu zintegrowanego i pomiaru NT - niskie (1:9516)
Ryzyko wystąpienia u płodu trisomii 18 (zespłó Edwardsa) i wad cewy nerwowej, obliczone na opdstawie danych z testu zintegrowanego i pomiaru NT - niskie
Mam tylko zacząć w końcu przybierać na wadze bo znów było mniej i przestać chorować bo to na pewno nie pomaga dzidzi.

Cleo,bardzo się cieszę,że u Cię wszsytko ok ;) pozbądź sie choróbska i bęzie całkiem super ;)
Ja dzisiaj zrobiłam konsultacje z moim ginem i powiedział,że mam pić wapno i leki na alergię i......chyba jest ciut lepiej.
Ogólnie fajny dzionek i do wanny leje sie woda ;)

Cleo fajne wiesci, napewno poprawił Ci się humor po takiej wizycie.
Zresztą zawsze gdy można zobaczyć dzidzie jak pływa w brzuszku daje ogromną radość :laugh: :laugh:

Miałam dzis w nocy okropny sen. Śniło misię, że Krzyś znika mi z oczu i po pewnym czasie znajduję go w takim dole z woda po wykopach żwiru. Jak go z tamtąt wyjęłam to naszczęscie oddychał. Takiego sie strachu najadłam, że zerwałam sie z łózka i pobiegłam do pokoju Krzysia sprawdzic czy wszystko w pożadku - czy oddycha. Tak mnie ten sen zmeczył, że trudno było mi zasnąc, bałam się, ze znów będą śniły mi sie jakieś koszmary.

Jak u Was pogoda Dziewczynki, bo u mnie jest piękne słoneczko od samego ranka i cieplutko (na słoneczku termometr pokazuje 14 stopni). Dzis nawet pranie wywiesiłam na dwór aby mi wyschło na świeżym powietrzu.

U mnie też słonko świeci i jest bardzo ładnie.

Muszę Ci powiedzieć, że ja ostatnio też mam dużo snów i tsrasznie je przeżywam - budzę się i nie moge usnąć potem. Nawet ich nie będę opowiadać, bo niektóre są straszne.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry