reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Carla po Nelce nie widac ze jest wczesniaczkiem:) zdolna corcie masz:)
a fotelik rzeczywiscie tani:)no a one dobrze w testach wypadaja.
Dzis gadalam z moim J i chyba w weekend wybierzemy sie na romantyczna kolacje:D:D i oczywiscie na tym sie skonczy:)

reklama
Fikusek mi jeszcze za darmo przywiozą fotelik, bo sprzedający blisko mieszka, a znajomi kurierzy tam jeżdżą :)
Romantyczna kolacja mówisz?? Ale Ci fajnie... Też bym poszła, ale najpierw trzeba mieć z kim :D

Fikusek mi jeszcze za darmo przywiozą fotelik, bo sprzedający blisko mieszka, a znajomi kurierzy tam jeżdżą :)
Romantyczna kolacja mówisz?? Ale Ci fajnie... Też bym poszła, ale najpierw trzeba mieć z kim :D

taka laska z ciebie ze napewno nie jeden by chcial isc z toba na kolacje:) co raz bardziej zaczynam ufac J....spotykamy sie od kwietnia i ani razu sie nie kochalismy,powiezialam ze nie jestem gotowa itp,a on mowil ze poczeka ,ze wazne ze jest ze mna a sex nie jest najwazniejszy,najpierw oczywiscie sobie pomyslalam"tak tak,kazdy tak mowi,pewnie zostawi mnie za miesiac bo nie wytrzyma":D No i mnie milo rozczarowal:) wychodzi na to ze moze sa normalni faceci na tej planecie:)

Fikusek to może normalnego znalazłaś, życzę Ci tego :) Muszę zacząć wychodzić do miasta, poznać kogoś nowego... Tylko kompana mi do wyjść brak :)

Fikusek to może normalnego znalazłaś, życzę Ci tego :) Muszę zacząć wychodzić do miasta, poznać kogoś nowego... Tylko kompana mi do wyjść brak :)

szkoda ze blizej siebie nei mieszkamy bo ja tez sama na spacery chodze:) czasmi w weekendy z J bo tak to w pracy siedzi i zanim skonczy i przyjedzie to pozno.
No ale z taka kumpela jak ty to codziennie bym smigala na spacerek:)
hehe jeszcze nasze maluchy by sie w sobie zakochaly:D

Fikusek Nela ma takiego Marcela, on jak ją widzi to biegnie i krzyczy "Oooo dzidzi!!!" i leci z nią w ślimaka :D Aż mi jest czasem głupio że dzieci się tak całują, a ja nie ;) Ja nie cierpię samotnych spacerów, na początku chodziłam sama, a teraz muszę koleżanki umawiać bo zawsze mam z kim pójść, tylko wieczorami nie mam z kim wyjść za bardzo... Ale faktycznie szkoda że daleko od siebie mieszkamy...

Carlaa heheto ladnie sie maluchy caluja:D przypomnailo mis ie jak bylam ostatnio z malym na festynie i stala kolo nas tak ok 4 letnia dziewczynka ,podeszla zaczela g;askac Alana po glowie,ten sie doi niej usmiechal,zrobili czesc a na koniec dala mu buzi:) hehe myslalam ze padne tak fajnie to wygladalo:D

Fikusek,nie chce ci nadzieji odbierac ale moj ex tez tak mowil:-D.
Że sex nie jest najwazniejszy,ze najpierw uczucie a potem łóżko itp.Kochalismy sie pierwszy raz dopiero po pol roku znajomosci.Poniewaz nie naleze do osób ktore od razu wskakują facetowi do łóżka.
A potem okazalo sie że juz wczesniej mial liczne kochanki i nawet jak bylismy razem to tez używal sobie na boku.A żadko sie widywalismy bo rzekomo duzo i ciezko pracowal:-D.
Takze facet mowi jedno a robi drugie a mysli jeszcze trzecie:-D

Może twoj jest inny i życze ci tego ale bym nie wierzyla we wszystko co mow
i.

reklama
oj dupeczki takie wieczorne spacerki :-) dawno takich nie mialam ... czasem wspólne spotkania przy kawce,piwku lub czyms tam :-) .... szkoda ze daleko od siebie mieszkamy

Do góry