Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W pracy nudzi mi się, ogólnie moja praca bardziej polega na udawaniu że pracuje co jest równie męczące...:-) nie chce mi się zebrać, muszę szukać dokumentów a to dla mnie męczarnia:-(

to palenie, tudzież picie w ciąży i to jak się o siebie dba ma jakiś związek z leworęcznością? trochę to dla mnie śmieszne :-) to raczej kwestia tego, która półkula mózgowa się bardziej rozwinie. ja nigdy nie paliłam i nie palę, picie tylko okazjonalnie, w ciąży zero, a mimo to zauważam, że mojej córce wygodniej je się lewą rączką, kredki też przekłada do lewej, nawet jeśli daję jej to prawej. łyżeczkę do zupy też zawsze kładę z prawej, ale jak je lewą, to mniej się jej rozlewa i jeśli będzie leworęczna to nie będę z tego powodu rozczarowana, bo z Twojego postu wywnioskowałam (może błędnie), że dla Ciebie dzieci leworęczne są troszkę "gorsze". poza tym podobno ludzie leworęczni są nieco inteligentniejsi od prawo-. :-)ale powaznie takiej ochoty jak w ciazy z Damiankiem na alkohol nie mialam nigdy ... i .... mój syneczek jest .. leworeczny to fakt ... ale w swojej grpie wiekowej jest 3 naiteligentniejszym dzieckiem ... jego IQ jest niewiele mniejsze od mojego ..... drugi syn ...zero papierosow zero alkoholu .... i fakt nie jest leworeczny ale IQ tez ma wysokie ....